Novosella e Poshtme

fshat në Kosovë

Novosellë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Shënrrok i Poshtëm dhe Kastriot.

Novosellë e Poshtme
Kastriot
Fshat

Shih dhe këtëRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto