Novosellë e Epërme është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Shënrrok i Epërm dhe Shënterezë.

Novosellë e Epërme
Shënterezë
Fshat

Shih dhe këtë Redakto

Lidhje të jashtme Redakto