Rashkoc është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Qarret dhe Agaj.

Rashkoc
Agaj
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto