Dobrixhë është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Messukash dhe Sukas.

Dobrixhë
Sukas
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto