Radoniqi (Gjakovë)

fshat në Kosovë

Radoniq është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Redon dhe Radon.

Radoniq
Radon
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto