Trakaniq është një vendbanim në komunën e Gjakovës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Trakanik dhe Trakan.

Trakaniq
Trakan
Fshat

Lidhje të jashtme

Redakto