Organizata e Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi

Organizata e Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi (BEDZ) është një organizatë ndërkombëtare rajonale që fokusohet në nismat shumëpalëshe politike dhe ekonomike që synojnë nxitjen e bashkëpunimit, paqes, stabilitetit dhe prosperitetit në rajonin e Detit të Zi.[nevojitet citimi]

Anëtarësimi Redakto

 
  BSEC member states
  BSEC observer states

Anëtarët themelues:

Anëtarët e mëvonshëm:

Referimet Redakto


Stampa:Cung/livadhi