Orust është ishull në perëndim të Suedisë dhe është ishulli i tretë më i madh në Suedi. Sipas statistikave të vitit 2014, thuhet se Orusti është ishulli i katërt më i madh në Suedi. Qyteti më i madh është Henån.

Vendodhja e Orustit

BinjakëzimetRedakto