Përdhunuesi
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Përdhunuesi
Origjinali Përdhunuesi
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Përdhunuesi" prodhim i vitit 1994. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Nexhati Tafa, Producent: Albafilm Studio , Muzika: Ardit Gjebrea.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Asnjeri nuk e dinte kush ishte babai i fëmijës së saj. Ajo është duke ecur me një mik të vjetër në qytet dhe ata e grabisin dhe e përdhunojnë. Përdhunuesit ishin përreth një grupi motorçiklistësh qe u zhdukën më vonë. Përdhunimi shaktoi një efekt të thellë psikologjik në të. Shoku i saj zbuloi kush ishte përdhunuesi.