Përshëndetje, "Gostivari"!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

"Gostivari", kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


  • Kush asht ky përdoruëes Gostivari a mund me e dit --pun pun nat e dit për me pa pak drit 3 Qershor 2009 22:53 (CEST)

O i nderuar Përdoruesi:Gostivari Pse nu ke pranoni përshëndetjen edhe ta kthejsh Repërshëndetje--pun pun nat e dit për me pa pak drit 17 Shkurt 2010 13:51 (CET)