Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 15 vite dhe 4 ditë.

Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria


Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

en-5This user is able to contribute with a professional level of English.
[[Category:]]
it-4 Questo utente ha una conoscenza da madrelingua dell'italiano.


es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.

la-2 Hic usor media latinitate contribuere potest.

fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.


sv-1 Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska.