Arlind Musliu është student në Universitetin e europes juglindore në vitin e tretë të studimeve. Arlind Musliu ka lindur në fshatin më të mrekulleshëm në botë, fsh. Forinë. Atje kaloi momentet e fëmijërisë dhe gjithashtu kreu klasën e parë. Por, më vonë familja e tij u shpërngul në qytetin e Gostivarit ku banon edhe sot.

Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 12 vite, 1 muaj dhe 16 ditë.
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-4 Овој корисник зборува Македонски на ниво на мајчин јазик.
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Logo e Universitetit të Europës Juglindore
Ky përdorues është pjestar i projektit UEJL 2012