Wikipedia:Babel
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
mk-4 Овој корисник зборува Македонски на ниво на мајчин јазик.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.

Komente dhe kritika mund të lini këtu dhe mos harroni t'i firmosini me —~~~~.