sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

Jam një lexues i herëpashershëm i wikipedias në shqip. Sa herë qe kam kohë dhe mundësi, shtoj dhe unë nga një tullë në këtë kështjellë njohurish.


Wikipedia:Babel
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
sq-5 Ky përdorues komunikon në nivel profesional në gjuhën shqipe.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.