Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
Wikipedia:Babel
sq-3 Ky përdorues mund të kumtojë në një nivel të lartëshqipes.
Wikipedia:Babel
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.
Wikipedia:Babel
ja-1 この利用者は簡単日本語を話します。
Wikipedia:Babel
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.

Unë jam një amerikan i cili jetoi për 2 vjet në Peshkopi, Dibër, Shqipëri. Aktualisht jam kthyer në Kaliforni por dua të vazhdoj ta përdor gjuhën shqipe dhe të mos e harroj.