Mirë se erdhët në faqen time përdoruese

Shkurtimisht për muaRedakto

Un jam Shqiptar nga Ish Republika Jugosllave e Maqedonis. Vi nga rethina e Gostivarit, Republika e Iliridës   dhe dëshira ime është që të promovojë kët rajon.      

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.


bs Ovaj korisnik govori bosanski kao maternji jezik.
sr-4 Овај корисник течно говори српски језик.
hr Ovaj suradnik govori hrvatski kao materinski jezik.
mkКорисникот зборува македонски како мајчин јазик.