Id logo.png


SotRedakto

është E shtunë 4 shkurt 2023

Rreth I DREJTIRedakto

I DREJTI është nga Kosova por banon në perëndim ku edhe studion diçka që nuk ka të bëjë me kompjuterë. Redaktimin e parë tek Wikipedia Shqip e ka bërë me 2 qershor 2006 në artikullin për Ismail Kadarenë. Deri më tani redaktimet ende nuk kanë arritur numrin 500. Është më së shumti krenar me shkrimin e artikullit për pavarësinë e Kosovës. Shkruan dhe redakton artikuj që kanë të bëjnë me Kosovën dhe shqiptarët përgjithësisht. Dëshiron që Wikipedia Shqip të rris numrin e artikujve me një shpejtësi më të madhe.

Fjalë të urtaRedakto

"sa te rrosh, do mesosh"
"punen e sotme, mos e ler per neser"
"at qe nuk te pelqen per veta,mos i mendo tjetrit"
"fjalën e fundit ,kur mos e thuaj te paren"
"me mikun ha e pi, por tregeti mos bej"