Përshëndetje!

Jam përdorues i Wikipedias që prej vitit 2013, i fokusuar kryesisht në wikipedian në gjuhën angleze dhe së fundmi dhe në wikipedian shqip.

Fokusi im janë artikuj politikë, ekonomikë, ngjarje historike, bashkëkohore dhe figurat publike bashkëkohore. Prej vitit 2022, në fokus janë përkthimet dhe përmirësimet e artikujve të ndryshëm në shqip. Për më shumë, shihni kontributet e mia.

Kontributet

Përshëndetje! Jam përdorues i Wikipedias që prej vitit 2013, i fokusuar kryesisht në wikipedian në gjuhën angleze dhe së fundmi dhe në wikipedian shqip. Fokusi im janë artikuj politikë, ekonomikë, ngjarje historike, bashkëkohore dhe figurat publike bashkëkohore. Prej vitit 2022, në fokus janë përkthimet dhe përmirësimet e artikujve të ndryshëm në shqip. Për më shumë, shihni kontributet e mia. Kontributet
Wikipedia:Babel
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
Emblema e Tiranës Ky përdorues vjen nga Tirana
Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 10 vite, 10 muaj dhe 20 ditë.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.