Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Kevjassintkevin. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Përshëndetje, Kevjassintkevin!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Kevjassintkevin, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.


--1l2l3k (diskutimet) 25 shtator 2018 15:58 (CEST)Reply[përgjigjuni]

False attempt to paint a person as a homophobe Redakto

On 16 October 2019 you made this change:

https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Jonila_Godole&oldid=2045962

This is a targeted attempt to paint Godole as a homophobe. A similar attempt was made on 27 March 2018 and was rightfully deleted by the editor at the time. In the article you link to, one can see the person in question makes no mention of gender or use any politically incorrect language; she talks about transparency on the issue of LGBT+ lessons in schools. It is wrong to write one-sidedly about someone on Wikipedia based on a single TV show.

Please reverse your edit.

Answer Redakto

The page was created by your account who bares the same name as the NGO where Godole works, making the information partial and biased. It should be controlled by another editor and checked for partiality. The statements were made by her and there is nothing to be edited on my perspective (but definitely more to be added). Thanks for your suggestion.

Bests! --Kevjassintkevin (diskutimet) 20 tetor 2019 22:11 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Spreading misquoted information Redakto

Actually, you should really check the facts and give up on your attempt to damage this person's reputation. Your reasoning for the October 16 revision is "deklaratat jane bere nga Godole ne studio ku sugjeron se ka specialiste qe mund te merren me kurimin e LGBT" – That is a Lie! You can prove it yourself by watching the full show starting 20:25 for an exact quote, and you'll see the person making that very arguable assumption is the man standing beside her, not Godole. Maybe you really haven't watched the show at all and have read sources like (http://www.standard.al/2018/03/27/lgbt-vazhdon-te-ndeze-debat-mertiri-e-godole-karajt-konsiderohet-semundje/) which are mixing Godole with what Mertiri is saying.

Answer Redakto

Again, I would like a 3rd person te review the whole article for partiality.

Until then, please contribute to other articles and help us make Wikipedia more diverse. :)

P.S: no one is accussing anyone for homophobia --Kevjassintkevin (diskutimet) 3 nëntor 2019 21:40 (CET)Reply[përgjigjuni]

Medalje dhënë më 7 shtator 2022 10:44 (CEST) Redakto

Për kontributin e vazhduar ndër vite në artikujt në lidhje me holokaustin

  Medalje
Për punën e mirë që po bën në lidhje me artikujt për Izraelin në Wikipedia. Vazhdo kështu!


-Klein Muçi (diskutimet) 7 shtator 2022 10:44 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Faleminderit! Kevjassintkevin (diskutimet) 7 shtator 2022 10:58 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Përkthime Redakto

Përshëndetje, ju bëni artikuj të mirë rreth fesë. Dëshironi të krijoni artikuj Bektashinjtë në Shqipëri (en:Bektashism in Albania), Teqeja e Baba Aliut (en:Teqe of Baba Ali), Teqeja e Baba Isufit (en:Teqe of Bllaca), Zgjedhjet parlamentare në Turqi, 2023 (en:2023 Turkish general election), Islami në Greqi (en:Islam in Greece), Gjyl Babaj (en:Gül Baba), Qeveria jugosllave në mërgim (en:Yugoslav government-in-exile), dyshek (en:Mattress), kati (en:Storey), halla (en:aunt), çark (en:Flintlock), qeska (en:Sachet), nishan (en:Nevus), tavë (en:Casserole), papuçe (en:Bootee, dyshek (en:Mattress), qemer (en:Vault (architecture)), dajre (en:Tambour), kati (en:Storey), arshik (en:Ashik), Beteja e Përlepit (en:Battle of Prilep), Beteja e Soroviçit (en:Battle of Sorovich), Beteja e Drinskës (en:Battle of Driskos), Beteja e Bizhanit (en:Battle of Bizani), Beteja e Beshpinarit (en:Battle of Pente Pigadia), Beteja e Sarandaporos (en:Battle of Sarantaporo), Korpusi I (en:I Corps (Ottoman Empire)), Arshik (en:Ashik), Jezidët (en:Yazidis), el-Xhezeriu (en:al-Jazari), Xhamia Roka (en:Rokka Mosque), Xhamia e Faik Pashës (en:Faik Pasha Mosque), Xhamia e Sulltan Mehmetit (en:Sultan Mehmed Mosque, Arta), Xhamia Kurshumli (en:Kursum Mosque, Kastoria), Xhamia e Re (Vodenë) (en:Yeni Mosque, Edessa), Xhamia e Muharrem Pashës (en:Elassona Mosque), Xhamia e Bajraklisë (en:Bayrakli Mosque, Larissa), Xhamia e Re (Larisa) (en:Yeni Mosque, Larissa) dhe Xhamia e Partenonit (en:Parthenon mosque) duke i përkthyer nga anglishtja? 153.96.64.9 3 nëntor 2022 12:53 (CET)Reply[përgjigjuni]

@Kevjassintkevin, Jo? 😢--153.96.64.9 10 janar 2023 11:07 (CET)Reply[përgjigjuni]