Për arsye shëndetësore mund të mos jem aq aktiv në ditët në vijim. Për çdo problem mund të shkoni te një administrator tjetër nga lista këtu. Ky lajmërim do të largohet pasi rutina e redaktimeve të jetë rikthyer në normalitet.
For medical reasons I may not be as active as usual in the upcoming days. For whatever problems you may be having you can go in another admin from the list here. This notice will be removed after the edit routine has returned into normality.

Kurrë mos harxho 6 minuta për të bërë diçka manualisht kur mund të harxhosh 6 orë duke dështuar në përpjekje për ta bërë automatikisht. - Zhuowei Zhang


Përshëndetje!

Jam anëtar i Wikipedia-s shqip që nga viti 2013, administrator i saj që nga viti 2019 dhe burokrat që nga viti 2021. Aktiviteti im në projekt më së shumti prek anën teknike duke u kujdesur për mesazhe sistemi të ndryshme, module, vegla (duke qenë se zotëroj privilegjet e administratorit të ndërfaqes), zgjatime, robotë e standardizim grafik mes projekteve. Qëllimet e mia kryesore në këtë drejtim mbeten lehtësimi dhe përmirësimi i kushteve teknike për përdoruesit e rinj, përafrimi i ndërfaqes së Wikipedia-s me atë të faqeve më të njohura të kohës dhe lehtësimi i përgjithshëm i punës me anë të automatizimit.

WikiCitate gjithashtu gëzoj privilegjet e administratorit, kështu që të njëjtat qëllime ekzistojnë dhe atje. Që nga viti 2022, në Wikimedia Commons gëzoj privilegjet e administratorit të përkthimeve dhe redaktorit të fushatave; Nëse doni të zhvilloni një aktivitet shqip me materiale multimediatike, më kontaktoni e mund t'ju ndihmoj.

Një pjesë e vogël e kohës sime kalohet në Fabrikator dhe nëse jeni kurioz të shikoni disa nga arnat e mia, mund të shtypni këtu.

Kur nuk jam duke punuar për pjesën teknike, zakonisht jam duke mbajtur nën vëzhgim ndryshimet më të fundit, duke përdorur SWViewer ose duke ndihmuar në projektin WikiPotter, në të cilin jam dhe nismëtar.

Në mirëmbajtje më ndihmon dhe roboti Smallem i cili merret me zgjidhjen automatike të disa problemeve me referimet.

Për të parë vlerësimet e mia të arkivuara të marra nga komuniteti shtypni mbi yllin e vogël. New Barnstar.png


Babel
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-N This user has a native understanding of English.
it-3 Questo utente può contribuire con un livello avanzato in italiano.
es-2 Este usuario tiene un conocimiento intermedio del español.
la-1 Hic usor simplici lingua Latina conferre potest.
Përdorues sipas gjuhës
HPKy përdorues është një Ravenclaw, dhe është një anëtar i WikiPotterR
Flag of Albania.svgKy përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria
Albania Puzzle Icon Gold.svgKy përdorues ndihmoi gradimin e artikullit Harry Potterartikull të përkryer.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 9 vjet, 10 muaj dhe 14 ditë.
L-door.png