LABORATORI SEKRET


Sapo gjete laboratorin tim sekret. Je i mirëpritur. Këtu gjenden projekte e ide të ndryshme që kam filluar në "Wikipedia". Hidh një sy rreth e rrotull.


Lista e punëve

 1. Përkthe mesazhet në lidhje me IA Bot;
  41%
 2. Përkthe faqen e IA Bot në Meta;
  56%
  KUJDES! Është thjeshtuar së tepërmi. Përfundoje. Përqindja nuk është më e vërtetë.
 3. Studio nënkategoritë e mundshme te Kategoria:Artikuj me lidhje të jashtme të vdekura;
 4. Ki parasysh çështjen e udhëzimeve të përdorimit të stampave;
 5. Ki parasysh çështjen e stemës së Kuvendit;
 6. Studio llogaritë e filtrave - Mbyll diskutimin në Meta e sigurohu për përkthimin;
 7. Rregullo mesazhin e sistemit për faqet e mbrojtura dhe të gjysmëmbrojtura - Prit përgjigje nga Euriditi
 8. Përkthimi i ndihmës së gabimeve me stampat Harv dhe SFN;
 9. Përkthimi i ndihmës së gabimeve CS1;
 10. Rregullimi i projekteve dhe portaleve;
 11. Përsosja e artikullit Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (filmi);
 12. Rregullimi i faqes së projekteve;
 13. Rregullimi i faqeve ndihmëse;
 14. Rregullimi i rregullave kryesore;
 15. Rregullimi i faqes së mirëseardhjes;
 16. Rregullimi i gabimeve te faqja kryesore e ndryshime grafike;

Mbaj nën vëzhgim

 1. Filtrat e Redaktimit;
 2. CS1 shqip dhe CS1 anglisht;
 3. Projekti WikiPotter;
 4. Faqe të reja;
 5. Faqe me ndryshime në pritje;
 6. Kategoria e faqeve me adresa që përdorin stampën e arkivës së rrjetit;
 7. Kategoria e artikujve me lidhje të jashtme të vdekura;
 8. Qendra e Votimeve për çmimet;
 9. Faqe që diskutohen për t'u grisur;
 10. Kandidatura për artikuj të mirë;
 11. Kandidatura për artikuj të përkryer;
Nënfaqet

Grafikë

Vetitë CS1: Vlera në gjuhë me shkronja jo latine
Gjuhë CS1
 Gabime CS1: Mungon parametri i gjuhësVetitë CS1: Burime në anglisht (en)Vetitë CS1: Burime në shqip (sq)Vetitë CS1: Burime në frëngjisht (fr)Vetitë CS1: Burime në gjermanisht (de)Vetitë CS1: Burime në italisht (it)Vetitë CS1: Burime në turqisht (tr)Vetitë CS1: Burime në spanjisht (es)Vetitë CS1: Burime në serbisht (sr)Vetitë CS1: Burime në finlandisht (fi)Vetitë CS1: Burime në suedisht (sv)Vetitë CS1: Burime në kroatisht (hr)Vetitë CS1: Burime në rusisht (ru)Vetitë CS1: Burime në samishte veriore (se)Vetitë CS1: Burime në greqisht (el)Vetitë CS1: Burime në gjuhë me kod ISO 3 shkronjorVetitë CS1: Burime në holandisht (nl)Vetitë CS1: Burime në boshnjakisht (bs)Vetitë CS1: Burime në portugalisht (pt)Vetitë CS1: Burime në maqedonisht (mk)Vetitë CS1: Burime në rumanisht (ro)Vetitë CS1: Burime në serbo-kroatisht (sh)Vetitë CS1: Burime në bullgarisht (bg)Vetitë CS1: Burime në japonisht (ja)Vetitë CS1: Burime në polonisht (pl)55 kategori të tjera + 109 kategori bosh: 736 faqe (2.0%)
50
100
150
200
250
300
Gabime CS1 (23 nga 65 kategori bosh janë fshehur)


Njerëzit largohen një ditë. Nëse ke gjetur këtë faqe dhe unë kam kohë që nuk jam më aktiv, ndihu i lirë të marrësh përsipër ndonjë projekt të papërfunduar. Falënderime nga e shkuara për ty nëse e bën. Përpiqu dhe të më dërgosh një mesazh elektronik apo të më lësh një mesazh te faqja e diskutimeve. Rikthimet janë gjithmonë të mundura.