Kategoria:Gabime CS1: Mungon botimi periodik

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë burime me botime periodike pa parametra botimesh periodike. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Mungon botimi periodik"

Kjo kategori ka 199 faqe nga 199 gjithësej.

W