Wikipedia:Çmimet/Qendra e Votimeve

Nëse doni të propozoni një përdorues për një çmim të caktuar, ju lutemi, vendosni emrin e tij te hapësira e çmimit përkatës sipas shembullit të mëposhtëm.

Shembull:

*[[Përdoruesi:Emri|Emri]]: arsyeja e propozimit (me dëshirë). — ~~~~

Për çdo çmim do të përzgjidhen 3 përdoruesit me më shumë vota (propozime) të cilëve do tu jepet nga administrata respektivisht çmimi i parë, i dytë dhe i tretë në varësi të numrit të votave.

Çdokush mund të propozojë çdokënd kurdo përveç vetes.

Ju lutemi, mos shkruani falënderime për propozimin tuaj pasi hapësira e mëposhtme është vetëm për propozime. Falënderimet mund t'i dërgoni te historiku i faqes.

Fituesit do të përzgjidhen çdo vit me datë 15 shtator.

Çmime të caktuaraRedakto

Votimi për çmimet e periudhës 2018-2019Redakto

Çmimi për krijimin e artikujve të rinjRedakto


Çmimi për redaktimin e artikujveRedakto


Çmimi për artikujt cilësorëRedaktoÇmimi për pastrimin e artikujveRedaktoÇmimi për mbrojtjen e artikujveRedakto


Çmimi për mirëmbajtjen e faqes kryesoreRedakto


Çmimi për mirëmbajtjen e udhëzimeveRedaktoÇmimi për mirëmbajtjen e kategoriveRedakto


Çmimi për mirëmbajtjen teknikeRedakto

  • Klein Muçi: Për kujdesin e veçantë të mirëmbajtjes teknike në komunitet. - Berishasinan (diskutimet) 15 shtator 2019 14:54 (CEST)
  • Klein Muçi: ka punuar shumë në pjesën teknike të sq.wiki-t: moduli CS1, aktivizimi i InternetArchiveBot, zgjatimi WikiDashuri, etj. – Βατο (diskutimet) 5 tetor 2019 19:41 (CEST)


Çmimi për kujdestarinë e përgjithshmeRedakto


Çmimi për administriminRedakto


Çmimi për kontrollinRedakto


Çmimi për paansinëRedakto


Çmimi për vazhdimësinëRedakto


Çmimi për faqen e përdoruesitRedakto