Kategoria:Gabime CS1: Parametra të tepërt

Kjo është kategoria dedikuar artikujve që kanë disa parametra të ndryshëm për të specifikuar të njëjtën gjë në burimet e tyre. Artikujt e gjendur këtu janë kategorizuar automatikisht nga moduli CS1. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, rregulloni gabimet duke ndjekur këshillat e shpjeguara te Ndihmë:Gabimet CS1. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.

Faqet në kategorinë "Gabime CS1: Parametra të tepërt"

Kjo kategori ka 200 faqe nga 248 gjithësej.

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)

M

(faqja paraardhëse) (faqja pasardhëse)