Artikuj të mirë ose të përkryer
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-3Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
[[Category:]]
tr-1 Bu kullanıcı düşük seviyede Türkçe anlıyor.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Këtij përdoruesi i pëlqejnë librat.
Lënda e preferuar e këtij përdoruesi është kimia.
Ky përdorues është ateist.
LFCKy përdorues mbështet Liverpool FC dhe nuk do të ecë kurrë vetëm.