sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
en-4 This user speaks English at a near-native level.


fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
10Ky përdorues kontribuon duke përdorur Windows 10.
Ubuntu logo.Ky përdorues kontribuon duke përdorur Ubuntu.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 12 vjet, 8 muaj dhe 20 ditë.
1412kid-conan.png Ky përdorues ka mbi 4000 redaktimeWikipedia në gjuhën shqipe. (fresko listën)
LFCKy përdorues mbështet Liverpool FC dhe nuk do të ecë kurrë vetëm.Paneli i kontrollit
Artikulli i javësPërvjetorëtLajmetFotografiaA e dini se
Njoftime
  • Seksioni artikulli i javës, për javën aktuale (java 13-të) nuk ekziston.
  • Seksioni artikulli i javës, për javën e ardhshme (java 14-të) nuk ekziston.
  • Forografia e ditës për sot nuk ekziston.
  • Fotografia e ditës për nesër nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën aktuale (java 13-të) nuk ekziston.
  • Seksioni 'A e dini se', për javën e ardhshme (java 14-të) nuk ekziston.
Faqja kryesore +1
RU Wiki FLP icon.svg
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.