Ora gazmoreRedakto

Flota rrjedhë
Përgjatë brigjeve
Anijet e flotës
Brigjeve ju afrohen
A doli ndonjë
Anije nga rrjedha
Për në bregë të shkojë
Feneri për flotën mungon.
Ha, pi, rri, hiq
Vetem hiq,
Her knej her anej
Sa të mundesh
Mes u mërzitë

Haj me detëRedakto

Haj me detë
E kom një problem
S'po du politik
Po du paret
Paret për punën
Qe kamë krye
Në bank me mi qitë
Haj me detë
Me shku në sindikat,
Paj po kam frikë
Veq për takime
E manifestime
Po dojin nëpër banka
Paret shefat me na i qitë
Durim o trim
Se nuk janë
Vetem politike
Shiko, shiko
Se informojn
Edhe për probleme tua.
E gjenë njoftim

Haahahah, n'hamom, reklam për qielli. Reklamoju anëtarve potencial. Tregojë që për puntorë interesohesh, po kush, kush me i tregu bre. hahah

Jemi shefaRedakto

Jemi shefa
Pa puntorë
Jemi shefa
Pa puntorë
Me tanë
Shefat pa puntor
E kemi lidhë
Nuk prekim mo në Tokë.[1]

ManushaqiaRedakto

Manushaqia shikoni
Sa e bukur ka dalë
Lot në sy i kanë ra
Po na shkon te burri
Me lahuta e qifteli
Tupanë për Dardanin.

hahaha Gajret be burr, mes i pshurr sytë, se vizatime grafike janë këto. Po domi që u bo, qata duhet me qitë në dritë.

Seksioni Sh.dheRedakto

Seksioni Shiko dhe në wikipedia po më duket jo i panevojshëm por si cung i këtyre stampave përblrdhëse që po i fusim në fund të fletës.

pe shkruj pa lidhje nashta del dishka. P.sh. Emri i artikullit, Antena pastaj po vijin kësi e asi demek Emri + mbiemri. D.m.th po duhet një grupim sipas familjes - ishtuq po del se po ka shumë mbiemra. Antena është aparatur, vegël, pajisje periferike. Vetem me antenë kurqo nuk munesh me bo. D.m.th është pajisije plotësues gjegjësisht periferike. Mirëpo në vete, antena si aparatur, në brendësi të saj mund të ketë aparatura, vegla, instrumente etj... Po e provojë

Emri
Mbiemri Grupimi fizik Grupimi metodikë pasqyr struktura funksioni

qiknej duhet me konë, po duhet me mendu, e une nuk e kamë njetë.  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  ·  · 

Qy, qy,Redakto

Riçke, riçke. Kelly Family. Jomë konë tu ecë, me një rrugicë, kur e komë ni zonin e ati ma të voglit, jom konë pas çuditë. Nejse tashti u rrit u bo sa dy herë une, veq qatëherë kur këndojke për festë në skenë të NDR-it.

Katunart e Anglis janë ma të egjër se tontë. hahahh.

Interesant, kish mjalt fushe, dhe mjalt pylli, nëpër pemë pisha peget. Me bo gjible.

Mantia

Po qysh mes me kesh me këtë botë

Gjuha e bletëve
Gjuhë e përsosur
Me valle vija-vija
Her horizontale
Her vertikale
Më e mira hynë në valle
Gjuha e bletëve
Gjuhë e përsosur
Me valle vija-vija
Nëpër fusha e male
Gjejnë nektare
Për gjuhën humane.

Shanca kanë si klube të shkrimtarve. Masanej cili del ma i miri demek më i këndëshem, më i përshtatëshem atëher merre.

Marketingu në shqipëri peget që është orientu në një vijë të produktit. Ka tri lloje në lojen Capitalismus. Produkti, grupi edhe firma. Për Kosovën po më duket grupi, demek klubet është më i përshtatshmi. Nejse duhet me u mundu mos me u "konfrontu" me dinosaur të botimeve. Po edhe me u konfrontu, nuk o problem. Bohet edhe ma nxehtë. hahaha

Tregimi i mëngjezitRedakto

Kishte lindur në një shekull të harruar. Ashtu i lodhur, mbrapsht, ja kishte arritur të shkonte në shekullin më të ri, në shekullin ku pritej e shkuara dhe adhmja, në shekullin tonë, në ditën tonë që po lindte. Shëtiste nëpër qytet, dyqane të hapura, shitësit gjendeshin aty diku, por ai nuk i vërente, merrte atë që i nevojitej, sillte atë që kishte. Dikush thoshte se e kishte mirë me pushtetin, dikush thoshte se kishte ardhur nga një planet i jashtëm. Ngado që shkonte, i përshëndeste, në mënyrat e vetë njerzëve, sipas sjelljeve të tyre të harruara. E shikonin, të zemëruar, e urrenin, pasi që largohej, përshëndetja e tij ju ushtonte në trupin e tyre dhe pa pritmas trupi i tyre fillonte të xigëlohej nga një ndjenë e pa përshkruar. Disa i shkonin pas, disa e shikonin me freskin e urrejtjes së mbjellur për të përshkakë të përshëndetjes së tij, ai nuk mërzitej, ishte bërë një.

A mi kall itaçatRedakto

A mi kall a mes mi kall, a mi kall a mes mi kall, hajt se pi kalli. Po a ishe ulë Amerika me një Tavolin me pi zojim talibant!? Leni mos e zezatni njerin. hahaha[2]

Politika e mençur e Biligradit peget që ka fillu. b.f. në pikën “Serbia ka detyrimin të kujdeset për serbët dhe qytetarët e tjerë që mund të ndodhen në shënjestër” + ashtu që të mos i huqë, po, po me ja bo si cërnagori, "pa drejtsia e zotit, 9 kundër njonit, a me nimu a mes me nimu, nimova e mytem". Pra, nxënës të mbrapsht, këtu mësojmë që "njerzit që janë në shënjestër, nuk janë vetem detyrimi i Serbisë por i gjithë njerzimit, po po edhe i Kosovës" ashtu që me i myt mes mi lonë me hekë.

Edhe pse po më vjenë inati me lujt Biligradi në skenen botërore, nuk o zgjidhje e keqe. Ai i Jemenit le të vjenë ja te na, ja në Tiranë. Kush pe metë, ai i Siris, ai le të shkonë në Tiranë. hha

http://www.mardhënie_e_re, qe e hapa njo

ReferatiRedakto

Ekipi i Klubit Letrarë "AUK" fitojë në përzgjedhjen e nxënsëve për referatin e pushimeve verore. Rezulltatet ende nuk janë zyrtare, por sipas zgjedhjeve nga një listë të librave për referate verore të pregatitur nga Ministria e Arsimit, duket që "AUK" doli fitues për disa klasë, për të IX, VIII dhe të VII. Libri më i adhuruar në kategorin e referateve verore ishte "Hashkatha ".

Qe bre, se kishe "të rriturit" na myten tu na piskat lexoni, lexoni, shkruni, shkruni, e i kanë bo fletat në internet vetem me muhalife për "të rritur". Qe një referat, e ka hyrjen, përmbajtjen dhe porosin si dalje nga refereati.[3]


Riçke boshnjakt çfart boni referatet ha ri, jo ha pi.[4]


Riçke bullgart çfar t'boni referatet I deken, veq në BE, apo ju vjen inati - hahah[5]

VonëRedakto

Jo vonë, por tepër vonë. Ballkani e ka hup hapin në zhvillimin në krahasim me vendet tjera qe sa vite për disa gjëra që vetvetiu duhej të ndodhnin - së paku kur i ndëgjon njeriu se si flasin përfaqsuesit e shteteve. Si do që të jetë kjo tregon që Serbis i ka nis me i ecë sahati me tempo të ngadalt, tashti data në Biligrat 2. janar 2000.--Porrnoferr 26 maj 2011 20:06 (CEST)

Nejse, tashti do ta kuptojmë si po ecën ora në Serbi. Akrepat duhet të tregojë strukturat dhe nyjet e tyre duhet të përgjegjen. Mladiqi nuk i ka mytë vetem, jo, jo. Masakrat nuk i ka bo ai vetëm. Një njeri pe mujka me i mytë 1-100 njerzë, po aty u konë struktur e organizuar.

Fatura e apelitRedakto

Faturat mas apelit veç po nisen me post. Tashti ta këqyrim a po e bonë transferin dhe në cilen xhirologari. ahahah. Po, dihet, në xhirologari të popullit krejt. hahah. Si do që të jetë, faturat duhet me ja dërgu, a i pagun a nuk i pagun, koha tregonë.

Upss!!! Jo mër ai i Bjellorusis, e ka mshelë hermetikisht. hahah. Ky bile pakë atë pipin pe le çeltë, po na shtin, hahaah, e po na bonë me keshë edhe në kiamet. hahah

Hajli koftë, Sal, koka shkru me i bashku ti këta dy me një pikë. hahahah

Lajme nga marsi: Nxansi problem e bashkonë këshillin e lartë të mësonjësve. hahahah Edhe nxans problem me konë nuk o lehtë. Duhesh me konë koxha i zgjutë, koxha i ... ...po e di ti, duhesh me i nxanë mësuesit edhe me asish me ta. hahah. Normal nxanset nuk bonë mi lonë anash. Mos ta ndinë për ftyrë hiq. Shkencë o kjo. hhahah

Në man e kam
Me tregu për
Atë vashë që
Jo vetem unë
Po të gjithë
Moshatart e mi
N'man e kena pas.
E tash, edhe ju
N'man e keni
E keni me pas.

GazetariaRedakto

Gazetaria dhe përgjegjësia, gazetaria dhe përmbajtja e "emocioneve" tema shumë interesante. U konë njoni, kur dilke në qytet e u ktheke e vetshin, "Ha, a kish najsan" edhe varsisht se çfar përgjegje jepke, "po/jo" e merrshim vesh a u taku me femnen e vetë. E qishtu, edhe njonit i hini në dorë një spirë e drasës, ja nisi me kallxu qysh ja kanë hekë krytë. E harrojke që o ka fol - peget ja kanë kepë kryt dokorrat për qafe. E shka dashta me shkretu, edhe një gazetë e botuar si gazet në mos pastë përgjegjësi zyrtare ka përgjegjësi morale. Çfar krahasimi [1]. Nejse, për mu secili për shpirt të vetë e për krye të vetë e ka, veq une e lexojsha ka pakë Gazeten Kritika, qysh se u bo Gazeta Krejtika, ika edhe une edhe komë me ja hudhë një vëzhgim pas një jave, që nuk e ndërrojn stilin, kurr mo nuk shkoj te ta. Çfar muhalifi, ke me bo aso krahasimi, është jashtë çdo korrnize të "pisopolitikës". Ti shaj politikisht sa të dushë, po mos ja ulë nivelin e krimit atyne dy kasapve. Po e qetë krejt njerzimin poshtë. Ai kur ka piskat të paren herë "Ujku, ujku" u dal katuni mi nimu, dytën herë gjysa e katunit, peget që tretën herë se ka ni kërkush. Eshnat hala nuk i dihet ku i ka.

FUND

KostumiRedakto

Kostumi shumë i mirë, shumë tërheqës, edhe ambientin po e përvetson, po e zbukuronë. Edhe pse me ngjyra të errëta, prapëseprap po e gjallëron ambientin. Kosovarja e vogël. hahaha.

Porosia e referatit:

“Evropa do të jetë e tërë dhe e bashkuar atëherë kur të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor, përfshirë Republikën e Kosovës, të jenë plotësisht të integruara në BE dhe NATO. Një Evropë e tërë dhe e bashkuar, me një politikë kohezive të jashtme dhe të sigurisë, do të jetë një aleat i besueshëm që ndan përgjegjësi globale me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Së bashku ne jemi një komunitet i vlerave, i cili siguron paqe dhe siguri ndërkombëtare, dhe ndihmon demokracitë e reja në fqinjësi me Evropën dhe më gjerë. Vendi im pret me padurim që të japë kontributin e tij brenda komunitetit transatlantik dhe të BE-së në arritjen e këtij qëllimi”.

Si s'të metëRedakto

Si s'të metë!?

Si s'të metën
Fjalët e mija
Në atë tru
Fintak të ri
Kjo me të vërtet
Është çudi
Nuk mund ta masë
Me asnjë njësi
Dashurin që kamë
Unë për ty.
E kur të kyqesh
Në rrjetin tim
Ta dishë që
Koka do të bëhet
Diell që shëndrrit.

hahahah[6]

FUND

Pse?Redakto

FILLIM

Pse nëpër klipe të muzikës nuk ka KFOR, nuk ka SHPK, p.sh. kur dihet që disa këngë prehen në shumë pika me interesat e tyre. Po mendojë, a ka menyrë më të mirë se arti për t'a rritur besimin e qytetarit. Kjo nuk është edhe pa hiq. Edhe në shtetin ku policia është më e "forta" prapë se prapë po që se qytetari nuk e ndien atë "forcë", një pjesë e mirë e investimit në siguri shkonë huq, sepse edhe në atë shtetë banorit nuk mund ti ipet siguria 100%. Kjo përshkakë të faktit që vetë banori mund apo është edhe viktima por edhe krimineli.

gjynah me lëshu shancat[7]

Shkoj edhe kjo verë pa demostrim pasiv artistik të forcave të shtetit të Kosovës. hahahha, çfar tipa janë ma ngulin mu për pa aftësi kreative të tyre. hahhah. Pa imazh, me imazh, pa imazh, me imazh, ....[8]

FUND

Ku o limiti?Redakto

Po mundohem aq sa mundem të jemë neutral dhe po më intereson ku ndodhet limiti apo zona e rrezikshme që një demokrat të shëndrrohet në një kundër demokrat. E lexova qita. Itaqi e ka kalu limitin. Pse? Sepse, po të lexohet artikulli me pakë vëmendje ai fitimtarët (edhe vëllazria muslimane si duket ka kontribu në revulucion - nejse heshtja është brenda limit), i ndanë në dy grupe. Matematikë e thjeshtë. Në njëren anë gjysma - që sipas tij liberal janë dhe gjysma e heshtur vëllazria muslimane. Nejse une nuk e di as kush janë liberalët as kush janë vëllazria, mirëpo në bazë të shkrimit po supozojë që liberalët janë një segment i njerzëve nga të ndershmit e shkolluar deri tek kupukat e mangupat, vëllazria muslimane dishka si musliman liberal (e njatë si liberalët po me amplituda ma të ngushta) që e kanë një pikë orientimi. E shka dashta me shkretu, demokraci o kjo, a fitovi ajo palë apo kjo nuk është me rëndësi, kryesorja me u kriju parlamenti shumë partiak. Tashti, qysh po fol ky tipi, demek, vëllazria muslimane merr pare prej rrjetit të gjërë në Afrikë e Azi, e kësaj ekipi përreth Obames duhet me ju përgjegjë me ushtri. Nuk e di, ushtria o për me mbrojtë vendin, po, po me mbrojtë vendin edhe nëse është nevoja edhe prej artikujve të till. Qite gishtin në krye, munet me kanë gjeneral po i vëllai me kanë pjesë e vëllazris muslimane. Ta shkretoj krejt, pa marr parasysh qysh e tek o ma i fortë, ma i shkathtë ect. kryesorja rregullat e "lojës" me qenë të caktuara para se të filloj "loja", e jo pasi që të bjenë pipi me i ndërru rregullat. - kjo është me rëndësi esenciale, se edhe nëse njëra palë humbë mandatin e parë, kur rregullat mbahen, vetem punë se e zanë mandatin e dytë.

Unë jam demokrat origjinal, demokratin potencial nuk e hudhi në skuta të sistemeve tjera. Hhahah. Pra, kthehu edhe ti ka rruga e zotit, hahaha.

Albini?Redakto

Nuk e di, veq po më duket që Albini o i kalibrit të lartë në Ballkan. Amplituda e veprimtaris së tij është shumë më e madhe se shumë figurave tjera që qarkullojnë në ballkan. S'po di si me thonë, si në futboll, ka lojtarë specialista si individualista dhe ka lojtarë të specializuar në ekip. Ky tipi, dyjat peget i ka. E pos kësaj, peget që dinë me lujtë në sulm, në mbrojtje e me hyrjen në parlament edhe si mesfushorë. Diapazonë e horizont me aplituda të pakapshme për politikant e BE-së. Nejse këta të BE-së bo vaki në njëren anë horizontales ndodhë që e kanë amplitudën ma të madhe, por e tërë amplituda e Albinit, është e pakapshme për ta. Përvoja me pakë shkollë e bënë të veten. Shiko realitetin në sy. Upsss!!! Ku me ditë çfar takahyti kanë prit që po ju del përpara. hahahah.

Më e rëndësishme është si e përdorë armën që ke në dorë se sa arma. - në politik, nuk dihet çfar arme të bije në duar.

A rrezikohet...Redakto

A rrezikohet demokracia, sidomos demokracia globale, nga ana e kapitalistave. PO[9]. Po dhe në atë masë, e në mos ma shumë, se nga cilado formë e sistemeve tjera. Shtrohet pyetja "Si të gjendet vaksina që ti ndal kapitalistët e tërbuar!?".

Pasi që "sulmi" është i "ndaluar" atëherë zgjidhja po mbetë në hapsirën e "mbrojtjes". Rregullimit të formave, mënyrave, si dhe shkallës së ndikimit, jo vetëm të kapitalistëve por çdo forme tjeter të organizimit.

D.m.th duhet me u kriju një cipë kushtetutore që i kushtëzon partit për transparencen e të hollave, të hyra dhe të dalura të tyre. Çka është normale, kur kjo kërkohet nga çdo firmë si mos të kërkohet nga partit. Kaq teoria. Po praktika. Si të realizohet kjo në teren. Varret nga infrastruktura e përgjithshme në teren. Sa ma e dobtë të jetë ajo aq më shumë e më vështrirë është shtrirja e demokracisë. Prap, barra po mbetë mbi përgjegjësin kolektive, mbi vetëdisimin e saj, së paku deri sa të krijohet infrastruktura e cila dal-ngadal e shkarkon kolektivin nga përgjegjësitë.

Fundi i komunizmitRedakto

Si duket erdhë dhe fundi i "komunizmit famëkeqë" dhe rilindja, ngadal, por po fillon.

Pasojat e këtij llloj komunizmi i pagojë me çmimin më të lartë populli i Kosovës.[10] Shtrohet pyetja pse? Sepse, sipas botëkuptimeve të ish komunistëve, ndër komunistët duhet të rrespektohej çorras rregulla e mos përzirjes në terenin e njëri tjetrit. Një ndërr rregullat bazë të ndërtimit të një shoqërie globale mbi baza jo njerzore por sipas sistemeve teroike. Gabim fatal i para dhe pas luftës së dytë botërore.

Për gjeneratat e reja shtrohet pyetja e "përzieres" në punë të terenit tjetër. A është e lejueshme dhe në deri cilën masë është i lejuar përziera në punë të terenit tjetër. Sipas logjikës së pastërt, po i bjenë që me u përzie kanë drejtë institucionet e larta të cilat edhe e krijojnë fusha për ato të ultat.


Ftyren e katunarit tu Amerikës e paska itaçi, po më duket që lehtë munesh me u marr veshë me ta, si katunart tone ti djal. Nejse. "A bonë me shku nëpër katune të amerikës me ju folë djemëve pa konë baba i tyne prezent?". Shka nuk ke qefë me ta bo, as mos ja bo dikuj - thojin nëpër katune tona, peget edhe te ju ishtuç o.


hahahah "”Është kënaqësi të jemi këtu, në një ngjarje e cila nuk ka të bëjë me politik, por e cila i ndihmon Kosovës, kulturës dhe trashëgimisë së saj. Kosova është .... " hahahah. Pa koment.


Ç'ija paska bo "kurr mes thuj kurr. Ups! a thash kurr a?" - [11]


Hajde çitni paret e mos boni zhurmë ju të FN-së. Kosovart që sa dekada janë tu i pagu pazaret e politikave botërore në kurriz të vetin. Pa politika të tilla ju jeni XERRO. Çysh ke ajo për një pite me gjujtë njëqin laknura a qysh ke.

Jo pot doketRedakto

Neve po na thojin leni banketat, e leni ato, që me një fjelë i bjenë leni muhalifet e traditës e vetë, veq kqyre çilimin n'zid. hahah. Hajt pasha bacen se për senë të mirë nuk ka nevoj me i ngu tjert shka folin.

Me japë vlera të nivelit botërorë për do muhalife kishe perendimore.[12] hahahah. Maje thesin 99 kilometra në shpinë, kilometren e fundit me hekë e me ja japë atij që t'ka përcjellë e të ka keshë tonë rrugën a?

Çka u konë Merlin Monro?

Merlin Monro u konë si me thonë sot një fotomodele e zakonshme. Mirëpo tyneherë me konë asi "hallejke" u konë koxha punë. Qishtu u konë. Ky është realiteti. Tashti prej asaj kohe deri tashti kanë dalë plotë muhalife të mira e plotë të këqija, mirëpo sot për sot dominojn në sipërfaqe muhalifet e mira dhe ajo merret si pioniere e modeleve (=hallejkave, ka pas derte e halle çaqë shumë, deri te presidenti.)[13]

A është ?Redakto

A është. a nuk është kjo thirrje për ofanzivë gjenerale, koha do ta vërtetojë. Por si do që të jetë një gjë dihet që populli i Kosovës duhet të bëjë çmos që të mos përdoret si një laborator eksperimetesh nga të cilat prespektiva e Kosovarëve nuk ka asgjë. Çështja është që faturat ende askush nuk i ka pagu, e ka plotë që kanë përfitu. Më e pakta është që populli i Kosovës sa më shpejtë ti bëjë faturat, pa fillu eksperimetet.

Upss!!Jo qytetarve në veri duhet thënë ato fjalë, po të i tërheqë prostitutat edhe pikë. Kush donë me qelë puf, le të shkojin te kaca (buxheti i Kosovës). S'ka nevojë me punu askush në ilegalitet.

Ky është problemiRedakto

Këtu qëndron problemi. (Sa me i pastru senet, nuk e ngjo, se kom kurgjo, veq shka komë ndëgju.) I ke lojtarët, po vijin tipat për qëllime globale, po ti qesin jashtë lojës, e masanej jo nuk po dini me lujtë!? Kush po e pagun çmimin, nuk po ma ndinë për individ, se ata i kanë bo paralogaritë, kurban hesapi, po krejt populli pu bohet kurban. Edhe shka o ma e keqja kurkush nuk e merr përgjegjësin. Ta lojin kopilin n'derë.

Me 2-3 eroRedakto

 
Zogu BE

Me 2-3 ero e hanë paqen në Ballkan, e mush barkun ushqim. Paqa e Brukselit, miliarda e miliarda euoro, dhe prapë se prpaë banortë e Evropës nuk ngihen më të. Ku o problemi. Edhe BRSS ka sjell "paqe"!? Çka ka 3 Brukseli? Perandori hesapi. Nuk po shohë kurgjo t'3. Po krenohen e po fryhen për diçka që tjertë veqë se e kanë pasë. E kur jemi te veq se e kanë pasë, atëherë duhet të mendojë edhe Brukseli çka d.m.th kjo. Thjesht barra e kësaj siperperandorie është e madhe për banorët e Evropës. Ky nuk është problemi. Problemi është që në vend që energjia e liruar nga lidhjet e vjetra të investohet në pika strategjike të formësimit të plotë të BE-së, ajo po përdoret për marketing "të thjeshtë" të brendshëm - jepju rroga, një kompjuter le të mashtrohen me to. Çka duket të jetë e nevojshme për të mbledhë "problem sjellës" rreth një tryeze, por këta "problem sjellës" nuk po dijin me u ndal. Peget populli duhet me ju nxehë karrikat - demek gjitha segmentet e tij që nuk janë në atë tryezë të problem sjellësve.

Prind na kishin thonë a të kom qu në shkollë me i nguc çikat, a me gjetë metoda ma të mira qysh me majtë këtë tokë. - Sido që të jetë, sa më shumë që i mbyllin sytë kritikët e byrokracisë së BE-së aq më shumë do të rritet barra. Ishalla nuk pëlcet barku, se krej i gjuhet në ftyrë popullit. Mësim nga historia e perandorive - hala nuk janë bo 20-30 vite.

Upsss!!!Paqen në ballkan nuk e ka sjell Brukseli. Jo. Jo. E ka sjell lufta. Upss! Sa për ata që me të vërtet janë mundu e mundohen, ajo dihet që kritikuesit, nuk janë kundërshtarë por përkundrazi miq të tyre. --Porrnoferr 1 qershor 2011 22:26 (CEST)

Parlamenti dhe KuvendiRedakto

Produkti i tensioneve partiake në Tiranë është ky:

 
Pse bre nuk po shehndritë - problemi "Black BOX"

Çysh ke ai shtosi me politikanin, kardiologun dhe arqitetktin, kush e boni kaosin? Politikani. Thaçi e ka bo kaosin, tashti le ta ndreçin FN-ja me ekonomistat. hahaha. Kryesorja populli mos me hekë dorë prej pareve. hahaha. A po ja kona FMN-së me i pas njerzit e vetë aty? Le ti çetë paret ja le të përballohet me kaosin. ahahah. Sa ma tepër që vonon aq ma vështirë e ka me i ra në fije kaosit. haah[14]


Gabimet e politikanëve e, të menduarit në Biligrad, po i pagun i gjithë Ballkani. Zgjidhja është por nuk po doni me pa. Po ikni prej t'vërtetës.

Veq e kontrolloni edhe e gjeni ishtuq lehtë si une që e gjeta. Eh! Nuk o lehtë po duhet punë.

Hala jeni me politika të shekullit të kalum. Diplomat janë po nuk po doni me i pa. Mos janë edhe diplomat "seperatiste", "iredentiste", "nacionaliste" - hahahah. Po shka ka faj i riu more që ju politikant përlahi nërmjet veti!???? Gjoje zgjidhjen. Me dhunë nuk bohet. Nejse bohet, po masanej po ankohet pse po na bombardojin. hahah. Kush tha bre Biligradi po jepë alternativa. Une nuk po i shohë, një alternativ e ka, të shekullit të kalum.


Me të cilët e nënshkrova të jemë pjesë e tyre. - kjo pjesë e titullit po mungon. Nuk dhezë kjo politik. Jo, jo. Bëhu pakë më kreativ[15], se edhe koftë se dhezë, dije që antarsia është aq e dobtë që hanë coftina. Çysh ke ai shtosi, "Kush po gjunë bërllog, ju, se prej partive tjera nuk po vijin me gjujtë bërllog". - hahaha. Lidhja Demokratike Vetëbërloguese. agagag. e bonën bërllog krejt opozitën.

Ngritja e kredibilitetitRedakto

FILLIMI

Si të ngritet kredibiliteti i një partie apo kryesie të saj pas një transaksioni famëkeq. Është kjo pyetje me të cilën duhet të merren analistët e LDK-së. Mendojë se është thjeshtë, populli, demek elektorati, pas transaksioneve të tilla, do me pa tu hekë krena. Zakonisht, udhëheqësit karierist, e dredhin lojen dhe e shfrytëzojnë këtë situat për të pastru rradhët. Te LDK-ja, është vështirë të ndodhë, pasi që udhëheqësi i saj me doravetë, ka bërë transaksion famkeqë. Vështirë e ka Isa me dalë prej kësaj situate. Nejse, ai delë edhe magari prej loçit po edhe thojin bravo, këtu e kemi fjalën për njeri. Çka i bjenë kjo, udhëheqësi me pritë deri sa t'bjen borë tjetër, ose të zhytet edhe më shumë në transaksione famëkeqe e të dëmbtoj të gjithë branzhen. Kjo është rregulla e udhëheqësve karieristë por jo e atyre partiak. Këtyre ju thuhet "Bravo" ja arrite.

FUND

Pa qëllimRedakto

Me kastë
A me qëllim
Unë nuk di
Po ti je qulli im.
Mos më pytë kur
Kur e kam ...
Kur e shehë
Trupin tëndë
Mos harro
Djersë e imja
Ishe ti.
Nirsë e derdhur
Me dashuri.

hahahah

Jo që ...Redakto

Jo që po dinë me rujtë po secilin minut secilin sekond që po e zgjatë a ka i dëmton fellë e ma fellë, interesat e shkije. Marre për Biligradin, Prishtina me i mbrojtë prej ekstremistave shkijet!!! Marre. Në vend se tashti me u kënaq ata me turista, e me bo bisedime qysh me ardhë me i pa kishat, janë ka bojin bisedime për muhalife të para 10 vjetëve. Ani thojin kisha serbe e shteti serbt nuk i ka lonë kurr shkijet n'loç. Jo valla i la, si ata në Bosnje, si këta në Kosovë, Milloshi e krah tij edhe kisha i la, jo në loçë po n'bunar. [16]

Kishat e Takatolikve e Xhamijat e tu muslimonve tu u derdhë muret, këta i ndreçen kishat e shkinis, i bonen fintak t'reja. hahaha. Jo për çashtu le t'ju hijin e le ti gërvishtin edhe kishat e tukatolikve e xhamijat e tu muslimonve. hahah Sigurim Kasko. hahah. S'kan pas pare për me bo ekspertizat e të vrarëve në masakra, e për me ndreç kisha u gjeten paret filhallë. hahah

Sa me ja kujtu ati Tadiçit që po shkep plane nëpër byro politike, Bosna e Rumelia janë tu gjakovalive. Shko vete deden shka pet thotë. hahahh. Ti kallxon tapiat. ahahah

Mesele
Erdh një Pejon në Gjakovë edhe pe kallxon qysh një maxhupi ja kish pas lonë një gjermon formulen për mi bo baskijat e forta. Edhe ti djal ai maxhupi ishë konë pas bo pasanik qashtu mo .... vazhdon.... e qishtu, gjakovart jo që i kanë fjalt në xhep, po edhe formulat i kanë n'maje t'guhës. hahaha. N'kofsh bektesh e merr vesh, mes koft shtini vesht n'lesh.

Pa pareRedakto

Valla, kurgjo kundër katedrales së ndërtuar në Prishtinë, veq qatë kishë që e kam pa në Prizren boll në gjendje të mjerë e komë pa. Ajo po më duket duhet me u marr në listën e trashëgëmisë. Nuk e di a u konë itaçja, se këtu dritat nuk po lojin me pa. Po nashta ka ndryshu gjendja, ku me ditë. Veq në listë të trashëgëmis duhet me hi.

Kole pa kola
Koha hanë
Edhe gurin
Edhe atë e ha
Po edhe gurt
E themeleve
Nuk i le pa i prekë
Po nuk ka dertë
Kujtimi mbetë
Sa të jetë
Guri guri
Ai shëndrrit
E nuk fletë.

Qyth tha ajo Çyçeku . East-West, Home is the best. hahaha East-West, Doku fesë is the Best. hahah. E paskan qitë flamurin përshëndetës gabimisht, duhet me konë "Mirë se na kini-vini". ahahah


Qysh kallet artisti
Ishi me një banket, ti djal teton tu këcy si gonidreçat, ish nal tipi edhe kqyrke një tip. Pe shkoj pi veti shka ki mër. Veq ka thonë e kalli Xenin çaj tipi. Veq kqyre. Tona këto femna, deshne e t'veshne, ai tipi e kalli, veq pe livrit pakë doren edhe po ja lehë ngrehtë po bohet kishe nuk po e shehë. Secili arist ka qefë me u asish për mi bo nejen mirë.

U knaçem pa na pa kërkush. ahhah Anija e piratëve të çekuilibruar[17] Ma shtrejtë bojin villat e tyne se sa stadiumet e futbollit nëpër shumë vende. Prej cilave pare i kanë bo ato villa!? Bukëpëmbytës, parazit. As emrin pirat nuk e meritojin ish-pirat.[18]

O njeriRedakto

Tatimi është obligim në krejt boten. Që keni qefë me i ndihmu paguni ju tatimet për ta. Ti a me pare të kojshive po donë me bo pazar a? - hahahah. Ti munesh me ju lutë Zotit që nuk qohet në komë pjesa tjeter e Kosovës me i shti ata me i pagu me kamata. Shtet o ky. Kur po doni me shti n'kry. Jeni ka ja boni si ato virxhëreshat, "Valla nuk e di a më ka hi a s'më ka hi, veq une u po dridhna e tëra, nuk e di a lezet a kiamet". Prite t'nesrit s'munet me ecë n'komë t'veta prej dhimtve. hahaha. Leni muhalifet e bjen n'tokë. A tisha konë deputet, jo Thaçit, po Amerikan e kush hamomi tish konë ja kisha mshel gojen. Tonë boten dihet shka bohet, kur ti ikë tatimeve e të zojin. ahhah

Sa i përket tatimeve, prej asaj dite që u shpall Kosova shtet, krejt kanë me pagu. Shka mujin me ik, ikin s'ki shka bonë[19] veq qata që të zihen, me kamata. Une paguj e ti mos paguj e lësho fenë e pordha. Nuk ka luftim të korupcionit pa u njekë malipuluesit e tatimeve (pa marr parasysh shkaqe politike, a familjare, nacionale, etnike). Barazia qytetare është në pyetje.

 1. Flijim i pareve të shqiptarve për PAQEN E BALLKANIT - i thoj kësaj pune, edhe pikë e madhe e shkrimit. Shkruje në fatur të PAQES SË BE-së të paguar me njers të shqiptarve. Konverto edhe mundimin psiqik të qytetarve që i pagujn me nderë tatimet. A ka fakte po qysh nuk ka zemër qe KFOR nuk po intervenon as vetë as FSK-ën nuk po e lenë me i njekë kriminelët univerzal, dhe kriminelët ekonomik. Veq paramendo, një vanë i punës tonë puntort e barabart, një grup i tyne me i lidhë durtë e tjert me nejt tu këqyrë. Shqiptart brenda Serbis i pagujin tatimet.

FUND

Po dojin mu daRedakto

Po dojin mu da. Hahahah. Shkijet e bosnes duhet me vendos a po dojin me shku me shtetit e bekum prej Zotit a me shtetin administrativ të Tadiçit. hahah. S'ka ja jeni me Biligradin ja me Prishtinen. hahaha. Mreti ju ka shitë, Milloshi ju shiti, prej Biligradit[20] s'keni shka pritni. ahahah.

Çysh ke ajo fjela që nuk bonë me thonë! A me disa viza në hartë po donë me përvetsu popullin a? ihaaaa.


FMN-ja po donë me bo Hardcore. Populli i Ballkanit kështu e ashtu i hupen, i vetmi hupës i mirëfill del vetë FMN-ja. hahahah. Çitni mër paret, se po ju kërset tu bo hajgare. Mos harroni, paqa në Ballkan bonë 2-3 ero. hahaha.


Jo pakë, po shumë. Shumë pjesë që i ka marr Shqipëria e edhe ma shumë që i ka marr Serbia, edhe Kosova qohet e ecë në komë t'veta. ahahah. Ja ngrejke floktë, ai budalla n'van se me u afru e me ti ra grushta, shkojke e ngreke floktë. Karate bal, karate. hahah. Del Kosova ma e madhe se Serbia e se Shqipëria. hahah. Konë po e bojim kryeqytet Nishin a Shkupin. hahaha. Ja, ja pi bojim Novi Pazarin. haahah. Ja edhe Qura e Cërrnagorve edhe ajo Pela e Shkupit le ti palojnë plaçkat. I ra Tadiçi me gomë. Ishin konë kufij të vizatun me asi bomba grafiti. hahahha

Jo, Prizreni nuk bonë. Ai është kryeqyteti i Zotit. Ej a di kur e kanë pas kineztë qytetin e ndaluar. ahahah.

 1. Futje e pasiguris tek investorët potencial (jo vetëm në Kosovë, po në krejt Ballkanin) i thonë këtyre veprimeve të Tadiçit që po shetitite nëpër mjete të informimit me këso propagande. Shkruje në listen e financimeve për mirëmbajtjen e Paqes së BE-së. Shkruje, shenimet i ka BE-ja, po ti a i ki? Kur të thotë mut je ka bonë, ja kallxon mutin para ftyres edhe BE-së edhe FMN-së. Ai Thaçi nuk u konë budall, ja ai di me matë pulsin e durimit ja kërkush në Kosovë.

Plaku i shkretëRedakto

Plaku i shkretë
S'po dinë
Shka po hinë
E shka po delë
Nuset e fëmijtë
Me mirësjellje
Batall e kanë lonë
Plaku i shkretë
Nuk pe dinë
As çka po donë mo.
Edhe sytë e gjymtyrt
Me i kullotë
Në këtë dynja
Nuset e fëmijtë
Nuk po e lonë.

hahah. Gjithçka me kufi.

Në livadhin e GodosRedakto

I biri, myftari, drejt Tunës po nget,
Gjaurët leshverdhë ta dinë ç'i pret;
Kur turren delinjtë mbi lumin me gjak,
Të gjallë Moskovit i kthehen fort pak.
Selihtar! zhvishe kordhën e të parit tonë,
Tamburxhi, kushtrimi ne shpresë na shton,
Ju male që shihni si zbresim në zall.
Ja kthehemi mundës, ja nuk vimë gjallë.

(Çajlld Harolld, BAJRON)

Mëma e erës kishte ngritur një stan në Tepelenë. Pe konvertojë. Nona e fushave e kish pas bo ni Stan në Tepelenë.

Myftan begu hipur kalit,
Lyfton si petrit i malit.

Riçka qysh ja kan qu rradaken n'stamoll. Po ja nisi...

Atë natë u nis fshehtas për Stamboll koka e ballsamosur e Aliut. E shpinte vetë selihtari i Hurshidit, Mehmet Pasha, si njeri që kishte marrë pjesë në ekzekutimin e dënimit. E përcillnin 300 kalorës të zgjedhur e të armatosur mirë.

A me kesh a mes me keshë. agagga. S'po muna pa keshë, riçke, .... e të armatosur mirë... . Çka d.m.th kjo. A ja tuf shkrimtari ashtu kotë, apo ndoshta do të na jepë tërthorazi një të dhënë? Kjo është dilema. Të mundon, aq shumë, dhe sa më shumë që mundosh ta gjeshë, aq më fell hynë ajo. Dhe kështu, nëse nuk e përdorë radaken, nuk del mo. Nejse...

Nga Janina në kryeqytet, në tërë postat që kalonte grupi i kalorësve, gjendeshin në pritje një mori me njerzë.

Të vështrojmë këtë tekstë të konvertuar:

Nga Janina në kryeqytet, në gjitha vend kalimet që kapërcente njësiti i kalorësve, gjendeshin në pritje një mori njerzë. - pse shkrimtari përdor shprehjen grup në vendë të njësitit, pse shkrimtari nuk e përdorë shprehjen - grup por mori njerzish. Këto janë pyetje që të sjellin në pikën e vlimit. Riçke tipi, kuj po i thotë post. Pse po ju thotë atyre post. Pse nuk po ju thotë E-mail stacione. Tani për detyra shtëpie e kemi me gjetë a jonë konë këto posta apo ndoshta Fire-wall. Dhe ngadal dal vijim deri në kohën tonë, demek si janë sotë, si duket sot ky Fire-wall. A u rrallu, a u shpeshtu, apo u asjësu!? Shkojmë më tej...

Lajmi i udhëtimit të asaj koke ecte me shpejtësi se grupi i kalorësve.

A ecë lajmi? Jo që ecë, por vrapon, fluturon o n'erë. Si? Si-në e ke mësu në shkoll. Shkojmë më tutje...

Kur u gjend në Grevini, jashtë rrezikut, Mehmeti mendoi se mund të nxirrte disa fitime paraprake nga ajo punë. Ai shpalli se për të parë kokën e Ali Pashës, çdo njeri duhej të paguante dy para.

Kjo pjesë, tregonë prejardhjen jo prej majmunit po tregonë që juridikisht majmuni ka të drejtë të i akuzoj te kadia njerzit. hahah.

Njerzit dyndeshin pranë sëndykut të vogël të argjendtë dhe paguanin të dy paratë.

Ja kështu është kur paraqite mungesa e foto modelëve. Njerzit egërsohen, i tejkalojnë kufinjtë e njerzimit. Tashti pe dini pse po marrin kaq shumë pare foto modelët. Shkojm ma ta nejë...

Më 23 shkurt, koka e Aliut u vendos në oborrin e sulltanit, në kamaren e quajtur ibret tashe, guri i turpit, dhe poshtë saj shkruhej: "Mëso nga pësimi!" Topi lajmëroi popullin e kryeqytetit mbi atë fitore të madhe.

Pjesë që nuk do koment.

Një jaftë[21] në formë zemre, e varur nën kamaren, u bënte të ditur njerzëve se kujt i përkiste kjo kokë:
"Kushdo e di se me sa mirësia e shpërblime e mbajti Porta e lumturisë, gjithnjë e madhe dhe e shkëlqyer, për 30 a 40 vjet Ali Pashën e Tepelenës; me sa vende e krahina ja rriti pushtetin dhe sa përfitime patën të bijtë dhe nipërit e tij. Po larg nga të çmuarit e gjithë këtyre të mirave, ai veproi me mosmirënjohje. Në asnjë vend nuk janë dëgjuar krime si ato që ka bërë Aliu i Tepelenës. Ai s'la të keqe pa u punuar robëve të zotit e të profetit. Ai mori pjesë në gjithë mashtrimet e në tërë kryengritjet, fshehur ose sheshit, me para e djallëzi. Ai ka qenë nxitës i të tërave."
Duke vazhduar të numroj krimet e pafund të Aliut, jafta thoshte se Porta e Lartë pat thirrur shumë herë që të hynte në rrugën e zotit dhe më në fund, drejtësia e hidhërimit të kalifit, që shtrihet mbi dy dete e dy kontinente, ra mbi të. "Dhe kjo është koka e të quajturit Ali Pashë Tepelena, tradhëtar i fesë."
Koha më pas, një dervish shqiptar e varrosi natën kokën e Ali Pashës në varrezat e mëdha të qytetit. Ai dervish vuri mbi të një gur të gdhendur, ku ishte shkruar se aty prehej koka e Ali Veliut të Tepelenës, që tronditi themelet e Perandorisë Osmane për 35 vjet me radhë. Kështu Aliu u bë njeriu me dy varre, një në Stamboll dhe një në Janinë.

Me kokën e Aliut në parkun e Portës së Lartë dhe me një djalë të porsalindur në harem, Sulltan Mahmudi nuk mbahej nga gëzimi. Topi buçiste për hare dhe në rrugët e Stambollit nuk pushonte ahengu. Hurshid Pasha mori emrin "Epirotas". Atij sulltani i dha titullin që u jepej vetëm trashëgimtarëve të fronit, i dërgoi një qyrk të çmuar e një kamë të stolisur me gurë diamanti, i shkroi një letër me dorën e tij dhe i bëri nderet që mund t'i bëheshin heroit më të madh të perandorisë. Pastaj sulltani e udhëzonte Hurdishin të shtronte Epirin e të shkatërronte Sulin. Të mos kurseheshin, as gratë, as fëmijët. Dhe kur të mbarote këto punë, t'i turrej sa më parë Moresë.

Në zbatim të këtij urdhëri, seraqeri i bënte një shpallje popullit të Epirit:

"Ju skllevër dhe raja të padishahut të pamposhtur Mahmudi II! Ju falet jeta. Do të hani në paqe bukën e skllavërisë, po të dorzoni armët menjëherë. Veçanërisht ju suliotë dhe aramatolë, ju do të paguani, njëlloj si raja e tjertë, tërë taksat dhe tributet që paguanit para se të vinte në fuqi Ali Pasha. Të zhvishni në çast robet me ngjyra të shkëlqyera, që janë vetëm për muslimanët dhe që ju i keni përdhosur. Nuk do të lini më t'u rriten flokët dhe kokën do ta mbuloni me festen lëkurë bualli. Nuk do të hypni kurrë në kuaj, do të ngriheni në këmbë para çdo turku dhe do t'i lironi atij vendin. Nuk do të ndërtoni më manastire, as kisha dhe as të ndreqni konizma dhe do të këndoni lutjet tuaja nën zë. Për tri ditë me radhë do të mabani ushtarët tanë në shtëpitë tuaja".

ec mër shka jeni ka boni, leni grun me folë, herkë kështu herë ashtu. hahaha

Ferri e parajsa, dyjat janë të Zotit. S'ka njeri shka me u brengos. hahaha. Po me konë pezull, aty nuk o as zoti. ahahah. Nejse Status Quo. Statuti ku o! Jena lidh me kushtetut. hahah

Kur filloi ushtria e seraqerit të dilte fshatrave, për të vënë në jetë pikat e këtij dekreti, populli s'kishte ç'të bënte tjetër, veç të merrte arratinë. Jeta kishte bërë njëherësh 30 vjet mbrapa. Skllavërimi turk u kthye me urrejtje të përtërirë.

Triumfi i Hurdish Pashës do të ishte i plotë dhe askush nuk gëzonte më tepër lavdi se ai, po aty brenda në kamp mbeteshin shqiptarët. Ata panë se seraqeri u ngrit si një sulltan mbi kufomën e Aliut. Ai kishte dërguar fshehtas kokën e vezirit në Stamboll dhe po mbante në pranga sekretarin e tij. Me anë të një letre drejtuar ushtrisë, sulltani thoshte se duhej të bekonin bukën dhe kripën që u jepte paraja e tij. Shqiptarët thanë se nuk e kishin dashur atë bukë dhe as e kishin ngrënë ndonjëherë, dhe se kishte ardhur koha të lanin llogaritë.

Serasqeri u këshillua përsëri me Omer Vrionin, që ishte emëruar pasha në Janinë, Omeri tha se i vetmi shpëtim ishte të shpërndaheshin shqiptarët, duke u dhënë leje pjesë-pjesë. Omeri nuk e dinte atëherë se kështu po shpërndante zjarrin në tërë Shqipërinë.

E qishtu peget u konë tyneherë. E tashti. E tashti, mujim me i lexu shlirë edhe mes me marr aq ngatë vetit. Kjo nuk do me thonë që mes me lexu edhe ngusht. Po për me dashtë mos trazu fëmijë të pa interesuar për libra po vetëm për filma, me bo filmin pakë dorëshlirë nga apsektet etnike, ish dalë fantazi. vazhdon...

Shkolla e aktrimit po ja nisë me dalë në dritë. Shkolla jo kopi pase.

KaciaRedakto

Oj Kaci, a promovon Tadiçi Kosovën a jo, kjo kërkuj mo so ka i intereson. Barku do bukë, i riu do prespektiv. Me fjal boshe asnjana prej këtyre dyjave nuk përmbushet. Po ec, se boll pagojë populli i Kosovës politikat e juja. A dini qysh jeni ka ja boni popullit të Kosovës, si ai tipi me çadër. Popullin as nuk e mbajtet mes me e kapë shiu i masakrave edhe jeni tu ja teshë. Ndëro këtë emen merre kokoshka.


Jo mos të vjen keq hiq, po shkoni merrni ata e familjen e tij e gjojani një strehë. hahahh. Ma mirë me u ndaë mes me sharru ma fell. Qetsohen gjakrat, bijin senet në vend të vetë.

A është FMN a FLMNRedakto

A është FMN a FLMN? A mos është kryetare e saj Nëna Terezë a? Gjendja "Stand by" kuj i kushtonë ma shumë Kosovës a FMN-së? Si nuk t'kovenon, pare n'dorë, s'ka besë mo, me fjalë vetëm shka të ngrehin për hune. Hajt mos ta ninë se kur atyne ju konvenon mrena sekondes i ndrrojin fjaltë. Peget nuk i kanë njerzit e vetë nëpër pozita e masanej jo "Stand by". As hoxha nuk hyp sot në minare pa pare e pe hyp Fondi Monetar. Po të ishte Fondi i Lirë Monetar Ndërkombtar e kisha kuptu.

Tufës së ujqëve vetem me zjam munesh me i shpëtu. - Riçke n'greqi shka po ju bojin.

Vetem këthehu shikoj zhvillimet 3-4 vitet e fundit. Dulen këta të kishe PDK-së, dashten me shtru infrastruktur të zhvillimit, nuk i lanë, qit Ftamir Limën e qita. E bonen mjegull, për me i shpërla paret e tyre. Vetë të nxisin e vetë nuk të lojin. E fajin për korrupcion ty ta lojin. Çishtu kur e hup besimin në njerzë tu, ngulesh. Po a ke kjo onë a ajo onë, a o i qati veni, ecë me ta. Ku po donë sigurim ma të mirë që e kanë krejt familjen aty në Kosovë!? 30-40 vjetë përmas.

Gjuha shqipe, Akademia e Shkencave dhe Arteve. 30-40 punë, punë natë e ditë për një paqet cigare e një çibrit.[22]

Upss!!!çysh ke ajo me baben, djalin e gomarin në qarshi. Ruju se po e qitni gomarin mbi supe. hahah. Mos ta ndinë. Shka duhet me u kallxu, kallxo tjerat mos ta ndinë. hahahah

Me fizikën eRedakto

klasës 6 mësojmë se si me i hi një tezes në klina. hhaha. Ja e marri për marë ja për mrapsht tezen. E parapëlqej për mrapshtë. Edhe pi hi qisej teze. pakë ma vonë. Përparsit dhe prapësit e metodave nga fizika në krahasim me metodat nga kimika gjatë shqyrtimit të dukurive shoqëror. Po më duket temë shumë interesante. Kufijtë e të djave i qetë një sheshë ma mirë ekonomia, demek gjatë hulumtimit, gjatë eksperimetit për nxjerrje/mbledhjen e informatave nga konsumatori. Është një pikë e pa kalueshme aty, që është e nevojshme që konsumatori të jetë në dijeni që është pjesë e eksperimentit. Kjo vetëvetiu eksperementin e dëmton. Si me thonë krijohet një funksion rrëshqitës i eksperimentit. Në programim funksioni "switch"[23] E komë një virus, një mall të regjistrun nuk po mundem me përtheku, se është i ndërtum me këtë funksion. Nëpërmjet "kimisë" dukurit mund të shpjegojnë natyren deri kur të bijen tek përbërja e materjes ku fillon ky funksion. Këtu fizika jepë një zgjidhje. Në të vërtet fizika nuk e jepë, por ndjenja që krijohet gjatë studimit në këtë disiplin, afërsia e saj me filozofin, e mundëson në mos shpjegimin për të tjerët, së paku kuptimin e dukurisë për fizikantin. Sa bojin 1+1?

Logjika, psikologjia, sociologjia, kanë për së tepërmi (së paku qato shka i kena mësu) "switch" - a. Ato vetem nëpërmjet fizikës mund të paksohen.

Mama n'gojë
Çikat qysh po na mashtrojnë.
Rakin po na bojin.
E na t'shketë
Me dajak n'dorë po jetojmë.
Ato shkopat pi dojin.
A durohet bre kështu,
Për një lëngë mu'ti mem shty!
Veq një Ta'ngo ajo!
Pastaj shko'pi
Për mu nuk ka nevojë
E kapi e shkyjë atë pa'çelne
Si mes me konë.

hahah

Na ka sa ki për edukat, merre, fal t'koftë. ahhaha

Keba-biRedakto

FILLIMI

Ke ba tërmen s'di se ku, disave ju kishi shpëtu shtëpit e pasurit, shumicës rrafshë për toke. Nejse, me mijë e sa ka, u qunë njerzit ja nisën kadal dale mi ndreq shpijat, ti djal u mundoshin me normalizu gjendje mes një gjendje të jashtëzakonshme mo. Hata kijamet, ti djal. Atyne që ju kishin metë shpijat pa u prish, e që nuk ju kish damtu pasunia, përçdo ditë e ma tepër ju shtohke pasunia. Ti djal, para tërmetit gërshëret e dallimit të klasave thuj që sishin hapë hiq. Krye 10 vjetëve, po qashtu 11 vjetëve, shka me pa u hapen qashtu mo që ta këputshin krytë si mes me konë konë. Nejse shumica met nëpër rrugë, ja me qira, ti djal tu rrënu si kafshtë. Era njerti nuk ju vike mo. Pakica salltanet, ditë e natë, edhe dilshin nëpër ballkona e lëshojshi muhalife, e i zezatshin njerzit pa kerre. Ja, ishin bo tipat, mo nuk ecnin n'komë. Kur pa prit pa kujtu t'ra tërmeti i dytë. E t'ja nisen disa tipa me kukat. Shumicës nuk i hajke, ishin bo njo[24]. Ani mo këso tërmeti që shenja n'trup s'ju lejke. ahhaha


Me shti n'borxh Kosovën për me ju majtë juve n'pozita. Po kush o ai budall bre. hahahha. Keni harru fenë e jujë. hahahah. Jeni dal jasht rrugës së Zotit. E keni zemru zotin. ahahah

Ju komë thonë ikni se ky shtet o. Shtrat ku seci banorë e ka vendin e vetë e nuk bonë me i nxonë dy-tri a qysh i kanë nxonë ka 100 vene. Gjinja tu flejtë nëpër tokë, këta hapu zgjonohu sa ç'mujin thuj që ku me ditë kush janë. hahah.

Skenaret e mundshme.

 1. Kryesorja niveli i rrogave me nejt si është premtu.
 2. Kush nuk mundet me mbajt hapin me rroga për puntortë, ka drejt falimentim, shteti e blenë. Shteti ka gjithmon pare. ahhaha
 3. Shteti mundet me i shitë, qato shka i ka ble. hahah

Mos ke frikë, shteti nga ti krijon patriot. hahaha. Ai nuk të le të gabosh edhe kur je në gabim. jhhaahhaha

FUND --Porrnoferr 4 qershor 2011 23:50 (CEST)

Në bregRedakto

Secili që po del në breg
Po më shtinë me keshë
Kur po i vërej
Me dorë mbi vetulla
Si shikojnë të tjerët
Në bregë pranë lumit
Secili që po del në breg
Po më shtynë të qeshë
Të shtangur mbesin
Nga gurët e shumtë përreth
Nuk dinë ku t'ja ngjesin
Uren ta marojnë
Vëllaznit ti përqafojnë

Euv mos dish çitashti me ja ngjitë kurr s'ke me ditë.

Fjala lidhëse me edukatën, edukatorët vendas si dhe organizata e ndryshme që kanë qarkullu anej pari. Ato organizata, që janë marr me rinin, kanë lonë gjurmë. Fatkeqësisht, shumica e gjurmëve që kanë lënë nuk ndihmojin. Thjesht janë të bazuara nëpër vendet ku edukatori e ka ekzistencen e vetë të sigurt. Janë të bazuara në sisteme me rrjetë koxha të fortë social.[25] Rrall ndonjë prisë i organizatave të tilla që e ka krye punë. Si me krye punë kur ende nuk ka mësu si kryhen ato punë? Ata kanë krye studime atje poshtë, kanë bo gjithëçka tjter, po me eduku nuk kanë eduku hiq, veq se shka kanë tranu e degjeneru ma shumë. Nuk po thomë që nuk kanë dashtë. Po ma e keqja nuk është që kanë marrë përshtypje që edukatorët e atje poshtit janë të dobët, po është që nëse nuk i kanë pas sytë e hapur mirë, janë ardhë viça janë kthye edhe ma viça. E kjo pikë, tani, sidomos kur ekzistenca e edukatorëve pakë a shumë është e siguruar, është riformuar një shtres mbi të cilën mund të ndërtohet. Edhe pakë kohë duhet, me "shtyp" efektin e parasë, karieres, teposhtë ashtu që edhe një shtresë që luhatet me kthye ka rruga e zotit. Nejse efekti i t'kojtnes ndoshta i dëmton kapitalistat por shoqërin siq oshtë momentalisht e ndihmon.

Rujuni prej viçave, pe du me thonë ka plotë viça të till, që janë këthye nëpër vende të tyre. Ata ju qesin probleme ma shumë se ku me ditë kush. Janë propagant e gjallë për prishjen e imigjit të Kosovës. Çata viça ose viça të "racës" së njëtë gjonë sa të dushë nëpër zyre në Bruksel. Edhe a di qysh fryhen, demek që ka krye punë në Kosovë. Ka krye hamomin.

Spreje thiken e hin, pregatina pastërmen. ahhahah[26]

Lopt e miaRedakto

Po i shohë loptë
Që kanë hongër bari
E pare shumë
T'shtrine n'livadhë
Tu u ripërtypë
Ata shka kanë hongër
Do kanë hongër tërshon
Duhet me thirrë
Kasapin, mes me na shku domë.

FUND

Jam analfabetRedakto

Je analfabet
Më thanë
Ula kokën
E pranova
Gjykimin
E analfabetëve
Të jetës.

Veq edhe pakë edhe ...Redakto

Veq edhe pakë edhe e kishe kënaq krejt. hahhah. Le ta njehë Serbia, e ti le deshë para popullit. Ku si kanë pregatit senet hiq. ahahah. Ku me zonë masanej n'thu. hahaha

Upss!!! Sa për bashkëpunim, bashkëpunim ka edhe të fortë bile. Po shka me bo që ky bashkëpunim për të mbrapsht o, e nuk është për njerzi, për njerzit e thjeshtë. Se konga e majakrahu e Tadiçit e Thaçit fort mirë po kënohet. hahah

Friga nga konkurencaRedakto

Friga nga konkurenca po e ngulfat sportin anë e mbanë botës. Disa coftina sportive të pasuruar me njersen e sportistëve janë duke ngulfatur sportin. Nga frika që të humbin fuqin dhe prestigjin e tyre, kanë filluar të merren me trafikimin e sportistëve si të ishin lopë.

Lajmi nga marsi: Sporti i trafikimit gjithnjë e më tepër po e zëvendëson trafikimin e sportit. Ish sportis të dalluar të pensionuar nga sporti për shkaqe natyrale kanë filluar të merren me sportin e trafikimit të sportistëve. Kjo shkaktojë që nga sporti bujar të zhvillohet sporti kriminel. Një dukuri që vetem në Planetin Tokë është i mundshëm.

Qendrat kryesore të Sportit trafikus FIFA. Fifanët janë një organizat kriminelësh që merren me vënjen e rregullave të trafikimit të qenjeve sportive. Për çdo trafikim marrin hisen e tyre. Llogaritet që shumat e marrura nga ky lloj sporti abstrakt janë marramendëse. Shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se deri tek zhdukja e sportit konkret kanë mbetur edhe pakë vite. Po që se nuk ndërmerren masa për menjanimin e kriminelëve, llogaritet që brenda 10 viteve, Toka do të shëndrrohet në një shkretirë sportive. Kjo do të ishte shkretira më e madhe në planet. Skenarët që japin shkenctarët janë të ngjajshme me shkretirën e filmit Matrix, ku sportistët janë të lidhur në kablat e kriminelëve dhe dashamirët e sportit, sportin mund ta prekin vetëm në formë vizuale.

FUND

Sa kohë ...Redakto

Sa kohë duhet të ju jepet diktatorëve për ta këthyer pasurin që ja kanë marr popullit? Është kjo pyetje interesante.


Sa kohë që të dallin njerzit me paragjykime të pa kontrolluara, është lehtë të gjinden koordinantat e tyre për shoqëri. hahah Gjermanin e paske harru, për çdo demostrat e qetë ushtrinë. hahah. Bundes Grenz Schutz. hahah. Mbrojtja Teritoriale.

Nejse, shakat anash, nuk shohë pengesa për angazhimin e rezervistëve, për raste jashtë normale. Tatimpaguesit nuk kanë hesap të mbajin një polici të till "stand by". Kurr një shtet nuk ka një gjë të till. Për një demostrat të vogël, duhet me u ndihmu policia.


Hahah, qitashti ju ka ra nër manë që Tadiçi o tu punu qysh me rrëzu kushtetuten e Serbis a? hahah. Une po ju thomë që jeni prostituta, po nuk po më marrin veshë. Duhi me mësu shqip. hahaha

FUND

Ma kan hongërRedakto

Ma kanë hongër piten që ma ka da nona mu. Ej piten e gojes teme ma kanë vjedhë!? Ani kuj.


Pardon, miqt Izraelin e kanë ndihmu. Neve na kanë shkatrru, edhe pikë e madhe e shkrimit. Miqt e jahudive kurr, amo kurr nuk janë përzier në struktura kulturore e elemente të trashëgimis së jahudive. Miqt na kanë kënaq. "Ma mirë na kanë njoft neve miqt se sa na vetën" - kush o ajo lopë që e besonë këtë punë, kalon jetë të qetë. Miqt kanë shënime për ne po asgjë më shumë.

Jahudit i kanë pas miqt fizikanta, na kimista, na kanë shkatrru krejt strukturen. ahahah.

Tashti lujim "Switch baby switch". hahahh Xama-xama

Veq gishtin në krye dhe mendo cili mikë mundohet ta imponojë që të tretësh në familjen e tij! Miku që është mik të ofron me shkëmy e jo me të tretë në gjirin e tij.

East-West home is the Best edhe pikë e madhe e shkrimit.

Në koftë naj popull për me i marr lakmi, me siguri që nuk janë Jahudit. Mër edhe n'ja arritshin ku me ditë shka mu bo, popull i njerzëve peget nuk mujin me u bo. Aparteid edhe pikë e madhe e shkrimit.

EçkaRedakto

E çka mbetet nga ti
Vetem i'Madhi Zot
Do ta dijë
Po atë që ai do ta dijë
Të gjithë një ditë
Kanë me ndie.

Titulli i dekatësRedakto

Në kategorin e titujve për artikullin, në kategorin Titulli i dekadës është .... Nuk ka nevoj me lexu ma shumë se titullis, sepse përzgjdheja është për titullin.

Një zemër
E coptuar
Një djepë
I shkatrruar
Një bebë
E lotuar
Një bebë
Nga e ëma
Me thikë
Në dorë
E kërcënuar.
E nxerra natën më në fund. ahahah. Shka t'mir e shkin t'keq s'ka ahahahah/ E bajsh meshnet tashti. hahah[27]

Populli privatRedakto

Qyky lisi nerva pom shkonë. Nejse. Dy sene i ka mirë çitu: "Ata duhet të kontrollohen dy herë: një herë para marrjes së postit dhe herën tjetër pasi të largohen, edhe vite pas, nëse vërehet ndonjë ndryshim i madh në pasurinë e tyre. " dhe pjesën ku po shkrun që shteti nuk ka nevojë me vërtetu demek me kontrollu, po kandidati për post shtetrorë duhet ta dëshmoj prejardhjen e pasuris. Në faktë këto janë gjëra elementare të ndërtimit të një sistemi, përndryshe shkalla e përzirjes së privates me publiken asesi nuk mund të lokalizohe. E sa i përket përmbajtjes tjeter sidomos këtu: Ligji i radhës i domosdoshëm: “ Të gjithë shqiptarët, që dëmtojnë imazhin tonë, që burgosen në Perëndim për vepra penale, ta humbin të drejtën e pasaportës për tërë jetën dhe të burgosen edhe dy vite tjera në atdhe për dëmtimin e pamjes shqiptare. Edhe një: meqenëse jemi popull shumë i predestinuar për të krijuar dhe duruar[28] despotizmin, atëherë koha e qeverisjes në postet ministrore, kryetar dhe kryeministër, të kufizohet në tetë vite. - Nuk e di shka me thonë veq shka s'man letra. hahah, po këso çorba veq itaçi që di me pregatit. Ani peget e thirrë veten demokrat, e dishka si krishter. Po nuk jam i sigurt i cilit shekull. Shekullin e Talibanëve - hahah. E kom një ide, ata që vjedhin e që e zhlyjnë imazhin me i mytë me gurë. hahah. Me asi rrapica që kur ti bjenë met t'ra gjaku i tyne në ftyrë, met kënaq.

I ka bo popull, shtet, qytet e krejt private. Tamon shqiptar. Zot i vetëvetës, se edhe Zoti e ka kriju njeriun simbas shëmbëlltyrës së tij. hahah[29]

Vjedhni, boni shkat doni, liri o kjo. Krejt shka t'boni për vete e kini. Mos harroni se shteti ju shehë pa marr parasysh në cilen birë t'mini jeni. hahah. Shteti është i mëshirshëm me banort e vetë. Prej 18 e deri 23 e kini zonën neutrale. Mas 23, ju shtinë në punë, edhe i paguni krejt keqpërdorimet. ahahha Deri 7 vjeç keni drejt me shajt gjithëkonë. Shfrytëzoni këtë shancë. Masanej shkojin tu paksu të drejtat. Veq mshoni sa t'muni shfrytëzoni, se koha ik. Klasen e parë, futja mësuses a mësusit shpull, rreje sa je i vogël se masanej t'rreh ai ty. Mos ta ndinë ai paguhet. hahaha. Si një kamarier që e urdhnojin të mëdhenjtë qashtu urdho mësusin. hahaha.

molla bonë mollën, dardha bonë dardhen, delja bonë delen, lopa bonë lopen, shqiponja bonë shqiponjen. - Ligje t'Zotit janë këto. Mund të ndryshohen vetem nëse i lutet njeriu për naj ndryshim.

Kur ti pinëRedakto

Kur ti pinë
Sorra mend
Lutju Zotit
Që shqiponja
Të jetë aty
Afër të tregon
Kah të shkoshë
Tek vetja jote.

FUND

ZhdergijaRedakto

Zdergija nga lartësia
Thonë që bëhet në dy
Në dy mënyra
O merr o jepë
O tretë o tretësh
Në livadhet e pakufi
E të rrall janë
Ata që të njëjtit
Si në male
Si në livadhe
Mbeten.

FUND

Parazitët e shoqërisRedakto

Pjesa e 2-të e Frika nga Konkurenca. Kur dihet kjo, e nuk dihet sa e sa pare avullohen, atëherë shtrohet pyetja pse Lotaria, e llojet tjera të lojrave të ngjajshme që nuk kanë të bëjnë me fiskulturen e njeriut, nuk kanë të bëjnë me sportin, nuk kanë të bëjnë me krijimin e një shoqërie të shëndosh, të lirohen nga tatimet?

Pasi që këta zotërinjë kanë "arritur" të jenë kaq të sukseshem me sportin e tyre, pse atëherë të lirohen nga tatimet? Kësaj i thonë shpërlarje parash dhe nuk ka aspak të bëjë me avancimin e sportit. Korrupcioni në Kosovë është i rëndë, por korrupcioni nga këto lloje sportesh është i pa përceptushëm. Janë shuma astronomike të cilat po të investoheshin në shoqëri të gjërë, do të lindnin merekulli që as në ëndërr nuk i kemi.

Lista e sheikëve arabë me shtetsi evropiane:

 1. Mulla Sheik ibn UEFA Hasret Michel Platini
 2. Sheik ibn Platini Shenes Erzin
 3. Sheik ibn Platini Geoffery Thompson
 4. Sheik ibn Platini Angel Maria Villar Llona
 5. Sheik ibn Platini Joseph Mifsud
 6. Mulla Sheik ibn Platini Giancarlo Abete
 7. Mulla Sheik ibn Platini Alla Hansen
 8. Mulla Sheik ibn Platini Frantishek Laurinec
 9. Mulla Sheik ibn Platini Abraham Luzon (izrael??)
 10. Mulla Sheik ibn Platini Gilberto Madail
 11. Mulla Sheik ibn Platini Mircea Sandu
 12. Mulla Sheik ibn Platini Hryhorij Surkis
 13. Mulla Sheik ibn Platini Liutauras Varanaviçius
 14. Mulla Sheik ibn Platini Michael van Praag
 15. Mulla Sheik ibn Platini Theo Zwanziger

Babi pse?Redakto

Babai pse Izraeli e Gjeorgjia janë në Evropë e Kosova nuk o. Pse babai neve po na thojin që ardhmërin e kemi me shtete të Evropës, e izraelitëve e gjerogjezëve nuk po ju thojin që ardhmërin e kanë me shtete që i rrethojnë? Babai kush hamomin po i përzin kabllat kështu? ahahahah

Valla miqt me këto shtytje për bisedime KANË NIMU QE NA KANË Q... N.... hahah. Xhepat plotë premtime, secili që po delë prej zyreve tyne. ahahha

FUND

Pa e dëmshpërblimeRedakto

Pa dëmshpërblime të luftës, BE-ja paketat le ti merr i ti fut në bëthë. Kështu e ashtu ato paketa siq tregon historia kurgjo të hajrit nuk i sjellin popullit por lojtarëve të tyre. Kjo është nxitje lufte vëllavrase në Ballkan. Kësa paketa të "sorrave" nuk shiten te populli i Ballkanit.

Mos i besoni qiti, sorr e Brukseli o. Veq lexo qysh ka krahritë :Kuvendi i Bashkësisë konsideron se këto bisedime, para së gjithash, janë në interes të shqiptarëve e jo të serbëve. - Me bo me konë shqiponjë e kish kallxu të vërteten. Shkojin në interes të Brukselit dhe sorrave të tyre në ballkan. hahah

Oj sorr, po çfar transparence mër. Transparente për ju që kishe jeni tu i mbajt. Për njerzit që janë të prekur nga lufta jo që nuk janë transparente po mjegull ma të dendur kurr nuk kanë pa, as tymi i tomahovkave nuk ka qenë më i dendur. Keni me metë si sorra në Bruksel. hahahha, Populli nuk e ka ndërmend me lujt me ju mo. As me ju thirrë me lujtë. Mër edhe nja këthefshit ato çka ja keni vjedhë nuk e ka njetë.

Nëpër krejt shtete e Evropës e kanë të ndalume me qarkullu e me bo propagand. Me bo propagand çfare janë tu bo në Ballkan, harro, menjëherë shkelma i mysin. ahahha

FUND

Rrallimi i sorraveRedakto

Për të rrallu sorrat në trojet shqiptare është e kotë të gjuhen ato. Duhet nonen e tyne, në folen e kryesorres me i ra. Më vjenë të qeshë kur mundohen të gjujnë sorra në troje ku nuk ka mbetur po thujë se asgjë tjetër prej kafshëve tjera. Sorrat e Brukselit janë të majme, gjujë qato. Mos u bo sorr kanibale. ahahah

Nuk na e kanë fajin ndërkombëtarët dhe as europianët, jemi ne që vendosim, jemi ne që ulim kokën dhe nënshtrohemi, jemi ne që servilosemi, jemi ne që zgjedhim, jemi ne që shkatrojmë dhe ndërtojmë, jemi ne që e bëjmë historinë tonë ashtu siç është.

Qysh s'ju bo bajat mishi i qytyne sorrave. hahah

Riçke, sorra me traktor t'mushen - hahah

S'di si hecë n'këtë jetë "cicimici",
Qýsh se tý mund t'a hajë palla
Se po kape m'breg me prralla:
Due me thânë, tue vu mbi letra,
Se ç'ká ndodhë nder kohë të vjetra,

Perandoria e sorraveRedakto

Pas rrëbeshit të kuajve, kur disa shqiponja u bënë gjela, disa pula, e disa me kalimin e kohës u bënë sorra. Filloj epoka e akullit në Evropë pas sa e sa shekujsh. Sundimi i akullit filloj nga Belgjika, thuhet se qendër ishte Brukseli. Kur shtresa e akullit filloj të shtrihej përtej Alpeve, në Ballkan filluan të sundojnë temperatura të nxehta të cilat bënë që të ndalonin shtrirjen e shtresave të akullit në atë pjesë të Evropës. hahah

DridhjaRedakto

Dridhja tokën
Çaja, shpërtheja
Le ta ndien qeni
Se ku do t'bjerë
Mu në atë ferr
Ku shumë shpirt lig
Tashmë trupin
Kanë tretë
E turpi ju ka mbetë.

hahah, allafishata

Hon e yllRedakto

Hala s'ke pa
Me sy tu
Njeri me
Hon e yll
Në ball
Që t'ngrin
E t'kall
Si mos me kanë
E komkryq ulet
E puthë nënë loken
E t'parëve baballarë.

u lidh qitashi super. ahhahah. Provo zgidhe.

Ky o edhe problemiRedakto

Deri n'frymen e funit mes me lëshu karriken. hahhaah. Mani frymen demokratike.

Ishin konë pas konë do pleqë edhe e kishin pas bo njetë ata shka nuk bohet. E kishin pas vendos që kalamatë nën 18 vjet meu asisht e mo çka t'dojin, e ata, demek pleqtë mes me u përzie. Kur njoni ish konë pas hi midis 18 vjeçve e piskatke ecni de ta bojim. hahah. O ju jo që e prishet LDK po edhe opoziten e prishet. Në vend se me ardhë koha tashti për me t'ja fut shkelem najkuj për mos punë në qeveri, ju hala tu bo tëvatyrë për mes me u përzie me kofshat e përfuni 18 vjeçareve.

  Veç se u tha se kisht me u la
  Gja - ç'do gja, kushedi se kur
  Tue lanë mbrapa ka 'i kusur.
    Kshtu u tha Djalli, e atje ma vonë,
  Mbathne shkrapat babat t'onë.
  E s'banë keq, jo, per Tynezonë;
  Pse pat thanë nji plak pa dhambë:
  Kush s'ka mend do t'kete kambë.
    A e din tash, o lum zotnija,
  Me sa t'ka ty Historija?

Propagada, Lobimi dhe Lombimi sene xehta.


Nuk o e vonume. Sa municioni, sa uraniumi u shpërthye aty, a dashtet me i xeherlis njerzit a? Po ata që i kanë bo stërvitjet e paradat ku janë se? Ata t'meqmit që kanë dashtë me mytë gjarpin n'bisht! Bollen. ahhaha


Nevoja e bonë t'veten. Ta kishin pas Qendren Hulumtuese Kërkimore, gabimet relative ishin mbulu me pakë "dome".

ReferencatRedakto

 1. ^ Shkova u rrëfeva, morra përgjegje: "bjerë shokë" - hahha - O njeri, une nuk jamë pjesë e administratës së Sindikatës. ahahah - hajde nimom, tum mbrojt mu, i thirrë edhe krijojim shoqëri të reja. hahha
 2. ^ Ja s'ka, janë dekë Mic Sokolat nër shkije. hahha.
 3. ^ Nejse "dy gishtat", jo asi viktori demek qëllimi, po rruga deri te qëllimi, i paska harru. hahhaha
 4. ^ Çfar specia si këta peget vetem n'Ballkan rriten. hahahah
 5. ^ Më këtë mbaron tema e referateve për sot. Në javen tjetër do shëtisim nëpër botë dhe do shikojmë si bëhen referantet nga popujt të ndryshëm. hahah.
 6. ^ Mos u mërzit se t'vjen koha edhe ty - hahaha
 7. ^ Nejse kjo për AKI-në, gjynah me lëshu shancën e afirmimit
 8. ^ Ani shka ish dal një klip me xhiru në Mitrovicë për kriminalitetin. au...auuu...SHPK..
 9. ^ Çdo fis e ka, ka ni pis - lutju të mos jetë i madhë.
 10. ^ Natyrisht edhe individ të popujve të tjerë, po siq thuhet individ e në Kosovë kemi të bëjmë me një popull
 11. ^ Qysh ke aja fjela që nuk bonë me thonë në një kombinim të caktuar" - hahah
 12. ^ e ata vetë tu kqyrë shka me marrë.
 13. ^ E kanë shfrytëzu, shfrytëzu në plotë kuptimin e fjalës, sa kanë mujtë, kur u vyshkë e kanë lonë me cofë. Ai Justiani atë hallejken e vetë bile e ka mbajt ngatë vetit. Këta asnjoni nuk u konë në gjendje bile me lonë me jetu veten e vetë.
 14. ^ Nur die harden kommen in den garden.
 15. ^ Kape tërnakopin, e nisja me çelë gropa, gagagag, nashta nanjo mas teje i lidhë e i bonë kanale.
 16. ^ Duhi me ja ngrit një permendore midis Biligradit Thaçit - hahah
 17. ^ Parazit të futbollit janë këta. Pleqë, mendje mëdhenjë që jetojin në moton "Vetë e komë bo kur du ja shti flaken".
 18. ^ Ata thojin, (nejse pe ndryshoj pakëz) kur ka bo skllavi kos, edhe bolet i ka ly me ta.
 19. ^ Duhet mi njekë edhe nëpër shtete tjera. Serbia me konventa më doket e ka të ndalume me ju dhonë strehë tipave të till.
 20. ^ Milloshi i ka shti me pre e me vra, Tadiçi pe ju qetë në tabak si me konë gota shlivovicës. - hahah
 21. ^ Shpallje
 22. ^ disa panaqlne t'cigareve
 23. ^ Ja përshembull këtu kemi rastin konkretë. Nga përkufizimi "Baba jujë më tha. O zotni, a dyjat a njonen? - O dyjat mër çafir!." Ky tipi njëren nga komponentet e ka mbajt konstante, e ka livrit me 3 komponente tjera. Po de si te ligji për vëllimin, temperature, shtypjen te gazet.
 24. ^ Shumica nuk janë hi borxhe, agaggaga, I varfen po pa borxhe. ahhahah. Tashti kanë me metë edhe të varfen edhe me borxhe. ahahah
 25. ^ Une po jam pakë ma i butë, se njo i Tunezis ja ka bo femnes vetë, s'munesh me kapirat botëkuptimin, pa marr parasysh. Unë i thashë që duhesh mi lëshu së paki këtë "sistem" përnima e masanej ki shanca me kuptu
 26. ^ A i pëlqen a si pëlqen Brukselit!? Njerzit e durojin kur e dijin qëllimin, e për tjert edhe na kena duru kur i prejshin lopët tona e qe besa kanë pre njerzë se nuk kanë ditë me i dallu. ahhaha
 27. ^ A mi hyp Shqipnisë a? hahaha, dikuj duhet. Ose bohi si gjakovart. ahhaha. Na e kena kry me Javash, javash o vash. hahah. Ej 500 vjeçare edhe i kina thonë vashë. ahahha
 28. ^ Gabim e ka, që une nuk po e durojë me kriju ky despotizmin e tij - ahahha
 29. ^ Po veq Zoti ka punu përpara se me bo njerin. Ja ka bo parajsen ma të mirë të mundshme.