Vini Re!


Kjo fletë ndër tjera ka përmbajtje edhe për moshën +18. Para se të shijoni përmbajtjen ju lutemi identifikohuni apo dëshmoni që jeni +18 vjeçarë.

Udhëzime në rast nevoje.

Mos i shtyp numrat
/1/2 /3 /4 /5 /6 /7 /8 /9 /10 /11 /12 /13 /14 /15 /16
/Artikuj dhe seksione në shitje

"Ach-TUNG!!!"

Ora gazmore Redakto

Zeroja dhe Kasperi Redakto

Te kokna qu ma lehtë. E qishtu po e lexoj çita, Humoristi i patalentuar. E burri botës kur nuk ka të talentuar por vetem shkatraça, prapë ma mirë një humorist i patalentuar se një shkatrraç që e prish krej skenen, edhe pikë e madhe e shkrimit. E kamë pas nerma, me hekë këtë humorist. hahaha. Po, ky shkrim më shtini me fol një fjel t'mirë në odë t'burrave. S'pe keni ku me ja ngjitë, tipit. Mër n'koft edhe ma i poshtri n'botë, deri sa nuk muni me nja ngjitë, d.m.th që se meritoni me konë kurrnjoni n'vend tij. Pata shumë sene po i rash shkurt.

Çka po doni. Për korrupcion s'po muni me ja ngjitë. I pastër po delë se paku ishtuq po duket prej së largu. A o budall? Po tuk që nuk është i korruptun o budall. Ku ki pa ti edhe t'meçem edhe t'pa korruptum. ahhahah

Kosova nuk o tu vujtë për njerz t'mençur po o tu vujtë prej tyne. hahahah. Pra, është puna qysh me i lonë budallt nërmjet veti e mes mu përzi të meçmit. Ata budallt nuk dijin mi bo rregullat se janë budall, po të mençurit e kanë punën në dorë, ata duhet me u marr vesh nërmjet veti, ata duhen me i vënu rregullat e lojës. Po de, hejnat duhet me i vënu rregullat, qysh pe dojin me lujt indian e kauboj, demek me policin.

Ku ka ma intelegjent se hajni? Qu bo lomsh, krejt. hahah

Shtrohet pyetja "A ka Kosova shumë hajna" - përgjegja: JO. Është mungesë e tyre. Janë disa individ batakçinjë. Parameno, dera hapërkrah e hapur, këta të armatosur shkojin e i thejin dritaret për me vjedhë. Po ti njeri, ma mirë hinë ka dera. Hala shteti nuk i ka bo dyr e dritare mirë këta po shkojin armaturën prej çimentes po mundohen me da!?

Kali i trojes Redakto

Rike çfar pyetje, po kali i trojes. Merre kqyre filmin. hahhah. Une nuk vij. hahahah[1]


Po këta secili budall o ka e dinë. Hata veq me konë i çylyn n'man. Po leni ato e rregulloni standartin e jetës së njerzëve pa i shitë pasunit e tyne. Kush do me investu, tokë ka boll, fuqi puntore po ashtu, edhe shkollimi i tyre nuk o qaqë keq, byrem. Kuj si mjafojin qito kondicione natyrish me infrastruktur transportuese, nuk e ka njetë me investu. Po ju jeni ka e shitni edhe njatë copë buke që e ka populli. Dijeni se si t'ja nisni me shitë, ka me ju kërsitë ku nuk e pritni.

Tre shiptart e trashë Redakto

Ishin konë pas konë tre shqiptar. I thirrshin treshqiptar e trashë në krye. Nejse këta në krye, nuk e thojshin por e paramendojshë. E qishtu, i kishin pas hyp skijave edhe dojshin me nxon trenin. Nejse treni ish nis prej Prizrenit, po e këta ishin hyp majen ma t'lart t'Kosovës e dojshin me nxonë. Njoni i kish marr librat e trenit edhe ja nisi me mësu qysh e tek u ndërtu treni. Deri mo edhe çfar qenefi ka në ta. Tjetri, rrike tu kesh, e vetë u munoke me gjetë kush ka hyp në ta. I treti prej tyne e murr veshë me çfar shpejtësie ecë treni, edhe çfar tipi u konë lokomotivisti, edhe u nis. Cili e ka nxonë trenin?[2]

FUND

Kushhaha Redakto

Kush pi ha e,
Ha-në, e ha-në
Kur s'pe ha-në
Si me mujt me pa
Diell tu hangër
Shtrit e nejtë.
Livrite bycën
E mos u bo kalldrem
Se asfalti
Ma shumë më pëlqen.

po bojë hajgare se edhe kalldremi më pëlqenë, kur jam tu ecë n'komë. E ka shijen, atë bukurin e vetë.


Koka ra Andorra, e paska njohë shtetin e Kosovës. Cila o tash në ranë. ahhaha


Ku mos me kesh vlla. Veq lexo:

Sidoqoftë, vija ndërmjet kriminelit, biznesmenit dhe politikanit është shpesh shumë e mjegullt. ma teper nuk ke nevojë me lexu. Pyejtja e Big Ban-kutë-Ban, është zero në krahasim me kuptimin e kësaj fjale. Kjo është gazeteri fantastike njeri.

Mas darke Redakto

Me letra lujtem
Sa lujtem
Muhabet u kënaqem
Për tyvatër
Doku mas darke
Udha mare
Mori grae
Jena m'sue
Me ba sefa e.

Referencat Redakto

  1. ^ Çfar budall janë këta përnima menojin që me forcë e ushtri merren vendet e shenjta. Rrobota hesapi. hahah. Budall, burri nuk pranon lëmosh, dhurata po.
  2. ^ Tretë, po ai që u nisë, u konë ma i zhvillun, këta që kanë metë, nuk janë dallu prej mjekrave që i kanë lëshu.