Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Punetor_i_Rregullt5.

Aktualisht po punoj në lidhje me WikiProjektin Gjitarët
Gjuhët
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.
grc-1 Ὅδε ὁ χρήστης δύναται συμβάλλειν ὀλίγῃ γνώσει τῆς ἀρχαίας ἑλληνικῆς.
Gr-3
Ω
Ky përdorues mund të kuptojë alfabetin grek në një nivel mesatar.
tr-2 Bu kullanıcı orta seviyede Türkçe anlıyor.
it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
es-1 Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Gramatika & Stili
; Këtij përdoruesi i pëlqejnë pikë-presjet; ai i përdor ato shpesh.
e > ë Ky përdorues është kundër përdorimit të e-së në vend të ë-së.
person,
koleg
Ky redaktor shkruan me kujdes për të shmangur plotësisht çështjet e neutralitetit gjinor.
Tesseract.gif Këtij përdoruesi i pëlqen të mendojë në katër dimensione.
ubx-5 Ky përdorues përdor jashtëzakonisht shumë kuti përdoruesi.
WikiProjekte
Okapi2.jpg Ky përdorues është një anëtar i WikiProjektit Gjitarët.
People icon.svg Ky përdorues e konsideron veten si anëtar i të gjithë WikiProjekteve.
Rolet
Admin mop question.svg Ky përdorues nuk është një administrator në Wikipedia dhe nuk është i sigurt nëse do të bëhet një.
9000+ Ky përdorues ka bërë më shumë se 9000 redaktime në Wikipedia.


 

Jam nga Shqipëria Verilindore (nga Peshkopia), dhe shpesh editoj në Wikipedia artikuj që kanë lidhje me biologjinë. Më shumë krijoj artikuj të rinj që i kam përkthyer nga anglishtja, por dhe bëj mirë në artikuj të tjerë.

Puna ime në WikipediaRedakto

  • Kam statusin e kontrolluesit kështu që kontrolloj artikuj të ndryshëm.
  • Përpiqem të gjej përdorues vendalistë dhe t'i denoncoj në ndonjë administrator.
  • Krijoj dhe bëj mirë në artikuj të ndryshëm, kryesisht të lidhur me biologjinë

Kontributet e miaRedakto

Faqet e mija të punësRedakto