Përshëndetje!

Unë jam anëtar i Wikipedia shqip që në 4 korrik2022, atëherë ishte kur unë bëra redaktimin e parë timin. Mundohem të rregulloj sa më shumë gabimet e shkruara në Wikipedia shqip. Parapëlqej të shkruaj për historinë e Shqipërisë ose të kombeve të tjera, por unë jam më shumë për Shqipërinë.

Redaktimet e mia

Unë redaktoj çdo ditë në Wikipedia shqip dhe mundohem të jem sa më i saktë dhe sa më i rregullt. Ndonjëherë edhe përkthej nga gjuhë të huaja në gjuhën shqipe, por zakonisht gjuhët e huaja janë anglishtja dhe greqishtja.

Babel
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
el-3 Αυτός ο χρήστης έχει προχωρημένη γνώση Ελληνικών.
Krishter Ky përdorues i takon besimit krishter
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Përdorues sipas gjuhës