Le ta bejme Wikipedian shqiptare te arrije 100,000 artikuj ne 2012!Vademecum Redakto

Admin Redakto

Projekte Redakto

Të mbaruara Redakto

Të pambaruara Redakto

Te fortat e Sqwikit Redakto

Ketu do mbledh ca batuta "jo-ortodokse" qe do qemtoj here mbas here ne sqwiki. Nese dikush ofendohet dhe do ta heqi batuten e vet, le te urdheroje e ta fshije nga faqja ime, une nuk do bej "zhberje", pasi e kam parim te respektoj ndjenjat e miqve te mi wikipediane: