Wikipedia:Vërejtje e Ankesa

(Përcjellë nga Wikipedia:Ankesa)
Mirë se vini në Zyrën e Ankesave!
Kjo është hapësira virtuale dedikuar vërejtjeve apo ankesave të ndryshme që mund të keni të cilat nuk janë aq gjithëpërfshirëse sa për të qenë te Kuvendi.

Para se të depozitosh një ankesë, lexo fillimisht ankesat e kaluara që të shohësh nëse është depozituar më parë nga dikush tjetër.

Mos harroni të nënshkruani në fund!

Për të ruajtur sadopak rendin, gjatë diskutimit kini parasysh këto rregulla:

  1. Parashtrojini ankesat e ndryshme më vete.
  2. Diskutuesi i parë fillon në krye të rreshtit. Përgjigjet vijojnë me : të cilat e largojnë rreshtin djathtas. Përgjigjja tjetër vijon me dy :: dhe kështu me radhë deri sa të bëhen pesë përgjigje (:::::). I gjashti vazhdon në krye të rreshtit pa dy pikat.
  3. Çdo diskutim e përgjigje duhet të nëshkruhet jo me emër por me shenjën – ~~~~ dhe atë menjëherë pas shkrimit e jo në rresht më vete.
Nëse ankesës suaj nuk i është përgjigjur asnjë administrator për 3 ditë ju lutemi të thërrisni një administrator personalisht nga këtu.

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.

Documents icon.svgFjalor fyes kur nuk po perdor ndonje fjale fyeseRedakto

Ky eshte tekstinqe dua te shkruaj

Babai i Tanës ishte kreu i fshatit Rramicë. Tana ra në dashuri me Çobanin e fshatit. Kjo ishte e papranueshme për bananë dhe ai dërgoi një person për të vrarë Çobanin bashkë me Tanën. Gjatë arratisjes ato po fshiheshin në një dyqan të fshatit, por Çobanin e kapën dhe e vranë dhe Tana u largua. Ajo shkoi te familja e mëmës në Korçë. Ajo u martua më vonë me një burrë tjetër dhe varri saj ndodhet tashmë në Tufinë.

Ku eshte fjalori fyes?

@Dejvid Veizaj, problem nga ana jonë. Faleminderit për raportimin!
  Kërkesë e zgjidhur
- Klein Muçi (diskutimet) 19 prill 2022 18:06 (CEST)

Perseritje e nje kerkese te hershmeRedakto

Pershendetje te nderuar! Tani pas dy vjeteve marr t'ju pyes a mund te kthehen ne gjendje punimi artikujt e Sami dhe Naim Frashërit, Esad pashë Toptanit dhe Kasëm Trebeshinës? --Ikranjani (diskutimet) 25 prill 2022 16:13 (CEST)

@Ikranjani, u bë pjesërisht. Artikujt për vëllezërit Frashëri janë shkrirë tashmë. Për fat të keq vazhdojmë ende pa shumë vullnetarë aktivë nga ana administrative kështu që, në çastin e parë që gjërat mund të tentojnë të marrin për keq do të jem i detyruar t'i rikthej në gjendjen e mëparshme. Nëse vazhdimi është për mirë, në të ardhmen do t'i ndjekin dhe artikujt e tjerë. - Klein Muçi (diskutimet) 26 prill 2022 04:19 (CEST)

Vërejtje për redaktuesin pamorRedakto

Unë përdor redaktuesin pamor për redaktimet e mia dhe kam vënë re se kur dua të citoj një faqe interneti, aty te fushat për të plotësuar parametrat mungon gjuha. Nëse e ruan pa këtë parametër, të shfaq një error jo të këndshëm në artikull. E di se parametrin e gjuhës mund ta shtosh nga lista në anën e majtë, por më duket e lodhshme. Prandaj doja të pyesja nëse dikush e di sesi parametri language të jetë gjendje "të zgjedhur" by default? --Ftillimi (diskutimet) 29 maj 2022 14:08 (CEST)

@Ftillimi, vërejtje me vend. Mund të bëhet dhe do të merrem unë së shpejti për ta futur te parametrat e parazgjedhur. Do të lajmëroj sërish këtu kur të jetë kryer ndryshimi. - Klein Muçi (diskutimet) 29 maj 2022 18:15 (CEST)
@Ftillimi, më e lehtë seç prisja.
  U bë! - Klein Muçi (diskutimet) 29 maj 2022 18:31 (CEST)
Faleminderit! -- Ftillimi (diskutimet) 29 maj 2022 18:34 (CEST)
  Kërkesë e zgjidhur
- Klein Muçi (diskutimet) 29 maj 2022 18:38 (CEST)