Vista-file-manager.png Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.

Ankese ndaj Puntorit

Fyerje apo sharjet ne drejtim te nje perdoruesi duhen ndeshkuar duke filluar pikesepari analizen e nje dokumentimi te materialeve te redaktuara nga perdoruesit qe zihen me njeri-tjetrin. Dikush tjeter duhet te nderhyje menjehere kur dy persona me funksione administrative fillojne te grinden. Eshte mese normale qe edhe grindje do te kete se kjo eshte e pashmangshme. Duhet dikush ta uli koken i pari kur fillon grindja dhe ai duhet te jete ai qe e ndjen veten fajtor. Por kur kemi te bejme me persona qe nuk e kuptojne dot se jane ne gabim atehere kryeadministratoret duhet tja bllokojne konton fajtorit per nje kohe te mjaftueshme per tu qetesuar. Se ka disa punetore qe nuk dine as te ulin nervat por fillojne dhe hiqen sikur ata dhe vetem ata jane te zotet e wikipedias. Uni 8 Shtator 2006 13:33 (UTC)

Ankese ndaj perdoruesit Dan

Eshte vandalist dhe nje perorues qe shfrytezon titullin si administrator per te bllokuar perdorues te tjere qe nuk i shkojne pas avazit. I nderuari perdoruesi me nofkat Hipi Zhdripi, Shpiuni, Dan etj., je nga ata persona qe hedhin gurin dhe fshehin doren, ai asnjehere nuk ka dashur te behet dikush administrator, sepse i frigohet perballjes ideologjike. Eshte njeri qe ka nxitur gjithmone grindjet, ne vend qe te perpiqet ti zbuse ato, mban qendrime asnjanese, zoteria nuk luan ndonje rol organizativ por nje roj percares. Ai shpedoron postin qe ka marre nga byrokrati Dori, duke vepruar totalisht jashte regullave dhe normave te moralit njerezor. Eshte ky qe i nxit grindjet ne vend qe te mundohet ti eleminoje ato, eshte ai qe gris faqet e redaktuesve ne kohen kur ata nuk ndodhen per nje kohe te gjate prezent, eshte ai qe bllokon faqet shqiptare duke i prere rrugen redaktimit te tyre, neper diskutime nuk le njeri pa marre neper goje, Eshte ai qe ka bllokuar pa te drejte perdorues me prejardhje nga Shqiperia, sepse i frigohet aftesive dhe formimit te tyre shkollor dhe intelektual, e nese keto nuk te mjaftojne, kam plot dijeni te tjera rreth veprimtarise se tij jo frytdhenese, nje veprimatari anti-shoqerore

Protokoll vandalizmash

 1. 9 Shtator 2006 15:38 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Përdoruesi:172.178.93.238" (përmbajtja ishte: 'Mo mele se më fike. hahhahaha Shko kalxoj mames që po vandalizojëThuj ai gjupi prej Kosovës' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.177.203.74'))
 2. 9 Shtator 2006 15:38 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Aksaray (Provincës)" (përmbajtja ishte: '#REDIRECT Aksaray (Provincë)' (dhe i vetmi redaktor ishte 'Uni'))
 3. 9 Shtator 2006 15:36 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Edirne (Provincës)" (përmbajtja ishte: '#REDIRECT Edirne (Provincë)' (dhe i vetmi redaktor ishte 'Tarih'))
 4. 9 Shtator 2006 15:35 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Përdoruesi diskutim:Dan" (U gris për të liruar vendin për përcjellim)
 5. 9 Shtator 2006 15:31 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Përdoruesi:Dan" (U gris për të liruar vendin për përcjellim)
 6. 9 Shtator 2006 15:28 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Diskutim:Dreqi" (përmbajtja përpara boshatisjes ishte: 'O dreq respektoj rregullat. Ke humbur redaktimin. Hahhahahah. kallaj me konë djal po vështirë me u konë babë e me majt shpinë ahahahaha')
 7. 9 Shtator 2006 15:27 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Zagari" (përmbajtja përpara boshatisjes ishte: 'Jo mele pse Zagari i Shqipëris i ka të gjitha në kontrollëA nuk po e di cili është, ke bërë kundështarë shumë!!')
 8. 9 Shtator 2006 15:26 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Diskutim:Zagari" (përmbajtja ishte: 'hahhahaha. Ke harrua se në nivelet e ngritura ky termë përdoret edhe për personat që nuk dinë të sillen dhe të artikullohen brenda normave të...')
 9. 9 Shtator 2006 15:25 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Category:Grupe sociale" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 10. 9 Shtator 2006 15:25 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Category:Grupe shoqërore" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 11. 9 Shtator 2006 15:25 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Category:Organizma sociale" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 12. 9 Shtator 2006 15:24 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Wikipedia:DataboxNewSportclub" (përmbajtja ishte: 'Hama karin')
 13. 9 Shtator 2006 15:24 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Çështjë Publike" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 14. 9 Shtator 2006 15:23 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Stampa:User uk-N" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 15. 9 Shtator 2006 15:23 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Islamabad" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))
 16. 9 Shtator 2006 15:23 Bet 0 (Diskutim | kontribute | blloko) grisi "Jakarta" (përmbajtja ishte: 'Hama karin' (dhe i vetmi redaktor ishte '172.174.201.177'))

Kush ka redatuar nga IP: 172.174.201.177 ?

Kam bërë kërkesë për të parë nëse ndonjë nga përdoruesit e konfliktit ka redaktuar nga IP-ja e mësipërme. Ju lutem votoni nëse jeni darkord me kërkesën. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 16:13 (UTC)

 1.   PËR Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 16:13 (UTC)
 2.   PËR Uni | Diskuto 16 Nëntor 2006 08:43 (UTC)
 3.   PËR Puntori | Diskuto 16 Nëntor 2006 08:43 (UTC)

Ankesa ndaj Përdoruesit Uni

 • Në konfliktet që ka pas me anëtarin që nuk i njehë mirë rregullat ka përdorur fjalë pesonale ndaj përdoruesit [1]
 • E ka penguar tërheqjen e fjalëve personale [2] [3]

[4] [5] (falsifikim i pohimit) [6] e më tutje deri në versionin e fundit: [7]--Hipi Zhdripi 8 Shtator 2006 14:19 (UTC)

 • Ka pasur probleme me u ballafaqu me krijimtarin e krijuar nga duar e tij ka tëhekë baskin e ka menu se po e hekë gavrrën e baskisë jo vetëm këtu por po thuaj se në gjitha hapsirat e projektit për këtë qëllim ka rrezikuar edhe konflikt me Përdoruesi diskutim:Bet 0#Rikthimet e redaktimeve (shiko konfliktin konkrete Regjistri i grisjeve)
 • Nuk i rrespekton sjelljet rreth fletave shtojcë të fletave për paraqitje të përdorusve (për të cilat mendon se janë kapital personal dhe ka drejtë autorsie mbi to. Përdoruesit duhet shpjeguar se nuk ka drejt autori mbi ato fleta (tekstet e tija janë të lëshuara nën licencen GNU) por vetëm disa të drejta që rrjedhin nga marrëveshjet e përdoruese që ja mundësojnë Përdoruesve një këndë për paraqitje të botkuptimeve të veta personale në fletën për paraqitje të përdoruesve shpesh të quajtur Fleta personale (pasi që aty mund të paraqitet edhe personaliteti vetjak dhe jo vetëm botkuptimet). Termi fleta apo faqe personale në kptimin e pronësis nuk ka asnjë do me thënje në Wikipedia e sidomos fleta shtojcë e fletave të përdoruesve në të cilat mbahen dikutimet aty nuk ka asnjë privilegjë askush më të mashë se tjetri.--Hipi Zhdripi 8 Shtator 2006 19:12 (UTC)
 • Përsëri problem ballafaqimi me krijimtarin e vetë krijimtarin e vetë --Hipi Zhdripi 8 Shtator 2006 19:12 (UTC)

Ej a ka mundesi tna tregosh hapur se cilin kam share dhe si e kam share? Ca jane ato lidhje koti ashtu. Kush ti beson shpifjet ty more Kosovar prej Dardanie. Ti dhe ai prej Kumanoves se Maqedonise e di une se ca doni por e pate dje se sa ju vlen lekura. E nese doni luft prap po ju them bujrum!!!

Reagime

Me sa shoh Uni ka qenë më destruktiv në këtë konflikt. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 15:24 (UTC)

Per cfare konflikti e ki fjalen ti Dori kjo e djeshmja ishte lufte, por e pane te dy shume mire se si perfundoi. Nese kane qef hajde ta provojne prape, si ta ken qefin une pallen lart e kam mbajt dhe lart do ta mbaj ngref per gjith ato qe i kryhet. Dhe ti cfare ke lexuar se sna the dicka o Dori? Konkretisht thuaj se si dhe ke kam share. Thuaje troc qe ta lexojne te gjithe. Kurse une ta futa protokollin ketu lart. Sa per dijeni ato sharje ne ate gjuhe jane dhe nuk ka se si te jene ndryshe shprehje te personit se ja njof dialektin Uni 9 Shtator 2006 16:01 (UTC)

Me sa shoh Uni ka qenë më destruktiv në këtë konflikt. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 15:24 (UTC)
Uni këto fjalë janë të papranueshme dhe fyerse sepse nuk ka rendësi se prej nga janë redaktuesit. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 15:57 (UTC)
Uni, t'i thuash të tjerëve "Kosovar prej Dardanie" dhe "prej Kumanoves se Maqedonise" me tone përbuzjeje është e papranueshme. Gjithashtu të thuash se ke bërë dhe do të bësh luftë nuk është e pranueshme. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 16:06 (UTC)

Pse jane fyerse kur Puntori e ka deklaruar vete ne faqen e tij se eshte nga Kumanova e Maqedonise

Pse a ka njeri turp te thote se nga vjen? Une e kam per nder dhe krenohem te them se jam Shqiptar nga Shqipria

Pse nuk thua dhe ti se nga je, qe ta dime se paku: A je dhe ti krenar si une?

E pra e shikon qe une mund tju tregoj me fakte se nuk kam fyer njeri por jam munduar ti tregoj fytyren e vertete cdokujt. Uni 9 Shtator 2006 16:07 (UTC)

Unë jam krenar për çfarë bëj dhe jo se nga vij se atë s'e kam patur unë në dorë. Meqë më pyete jam nga Tirana. Dori | Diskuto 9 Shtator 2006 16:09 (UTC)

Ne qoftese je nga Tirana ose e ke prejardhjen prej andej, po te them qe duhet te jesh krenar me shume se kushdo tjeter ketu ne wikipedian shqipe, mundohu te dallosh se ku fillon konflikti dhe kush e krijoi. Me thuaj se kush ka interes qe te kaloje kohe te tera per te mbrojtur faqet nga dhuntimet e vandalisteve. Duaji dhe mbroji edhe ti vlerat dhe perpjekjet tona, per te zhvilluar dijet, duke perdorur dhuntite dhe aftesite e tua profesionale. Gjyko drejt dhe mos beso gjithshka qe shkruhet. Me jep nje administrator ndihmes nga Shqiperia qe te zgjidhet cdo problem. Vetem atehere une do te garantoj se ketu nuk do kete me shamate. Shendet dhe te fala tironsit! Uni 9 Shtator 2006 16:23 (UTC)

Aha cfare kujton ti more se nuk te njof se kush je? Ti di te gjitha adresat more tirans fallso. Mos u merzit se dhe me ty do filloje lufta sepse po mbron vandalistat

Ankesa pa baza

Po po, shiko sa te duash Dor, por konfliktit nuk ja ke hyre me rrenje. Fillo ke puntori qe vandalizoi faqen personale dhe bllokoi konton, dhe vazhdo ke Dan qe shau dhe fyente pas tij. Une nuk kam ofenduar njeri.

 • Une i kam te faktuara me protokoll fyerjet.
 • Asnje nuk fakton dot ndonje fyerje prej meje.