Të drejtë administrimi në (Administration access in:):
sq.Wikipedia sq.Wikibooks sq.Wiktionary
NËSE E SHIHNI IDENTIN "PUNTORI" NË NDONJË PUNIM DUHET TË E DINI SE:
Punimin që e keni parë mund të jetë i përpunuar plotësish nga unë.
Punimi në fjalë mund të jetë kopjim që e kam bërë nga ndonjë burim i lejuar.
Punimi mund të jet përkthim nga unë:
Direkt nga anglishtja, maqedonishtja, serbishtja, kroatishtja, boshnjakishtja, gjermanishtja
Indirekt nga gjermanishtja /-|-/ arabishtja /-|-/ turqishtja /-|-/ spanishtja të gjitha përmes anglishtes
Nëse ndonjë nga punimet e mia ose në ndonjë ndërhyrje evidente materiali që kam prezentuar unë është punë e juaja dhe jeni kundër paraqitjes në Wikipedia ose kundër paraqitjes së atij materiali nga ana ime (sepese doni që ndokush tjetër të e paraqesë) atëherë më lajmëroni për këtë parregullsi.
Gjaku nuk bëhet ujë
:- UÇK Kosovë - Thyerja e kufirit shqipëtaro-shqipëtar
:- Ilir Shaqiri Video Këngë Patriotike
Puntori (diskutimetredaktimetbllokimembrojtjegrisjezhvendosje)
IDENTIFIKIMI
:- Identiteti: S.M
:- Vendlindja: Llojan, Kumanovë, Maqedoni
:- Profesioni: Marketing-Menaxher, (funksioni: Koordinues Projektesh Zelltrade A.G.)
:- Studimi: Administrim Biznesi Marketing Menaxher ( See-University - Tetovë)
:- Vend ndodhja: Winterthur, Zvicër
:- Hobi: Kompjuteri, Web-dizajn & Web-programim, Poezia, Futbolli
:- Moto: Be the best as fast as you can. (sq.: Bëhu më i miri sa më shpejtë që mundesh.)
PËRMBAJTJA
:- Posta Elektronike | Ndryshimet e fundit ne Wiki Shqip | Artikulli i rasitit | Fotografitë | Fjalori | Antarët e ri | Postimet e fshira | Postimet e lëvizura | Libra shqip | Portal Logo
NDIHMË
:- Identifikohuni gjat diskutimeve:duke perseritur 4 herë: ~ paraqiten: IDENTI, DATA dhe ORA
:- Vetëm 3 here:~ , IDENTI
:- Perdor STAMPA gjat redaktimit te postimeve per lehtesim. JA KETU
Pak shtetet qe kam shkelur nga e gjithë bota e madhe.
Kush, çka po punon në Wikipedia Shqip
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh

14 qershor 2024

13 qershor 2024

MODELI U DIZAJNUA NGA PUNTORI
MODELI ËSHTË I LIRUAR PËR PËRDORIM TË PËRGJITHSHËM
Top STAT në sq.Wikipedia

Hymni i Kosovës

Aty ku flet kosovarçe veç NËNA
Aty ku kurrë nuk shndrit dielli e as hëna
Aty ku nuk të ndahet kurrë gazepi
Aty ku zot i vërtet është minoriteti
Aty ku udhëheqin Llapi e Drenica

e disa magarica

Aty ku flamuri i ka 6 zvezdica (yje)
Aty ku dikujt i bën ve dhe kënusi
Vendi me flamur si i 'Miki Mausit'
Aty ku meshkujt mun t'martohen mes veti
Aty falen traktorë për minoritete
Aty ku të vdekurit i thonë rroftë Rugova
Aty është “Shtet Multietnik”: KOSOVA

Autor: Demir Reshiti
AKTIVITETI IM
Foto Personalisht të punuara
WIKIPEDIA.SQ
WIKIBOOKS.SQ
WIKIQUOTES.SQ
WIKTIONARY.SQ
EN.WIKIPEDIA
DE.WIKIPEDIA
MK.WIKIPEDIA 1
MK.WIKIPEDIA 2
BS.WIKIPEDIA
Ky përdorues është i diplomuar në shkencat ekonomike

Ky përdorues vjen nga Maqedonia e Veriut.
This user comes from North Macedonia.


Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 18 vite, 1 muaj dhe 29 ditë.


sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

mk-4 Овој корисник зборува Македонски на ниво на мајчин јазик.

en-5This user is able to contribute with a professional level of English.
[[Category:]]
de-5 Dieser Benutzer beherrscht die deutsche Sprache wie ein professioneller Schreiber.

AmE This user can speak American English.

sr-4 Овај корисник течно говори српски језик.


bs-4 Ovaj korisnik tečno govori bosanski jezik.
Корисник течно говори босански језик

bg-2 Тоэи потребител има познания на средно ниво по български език.