Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin Uni. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Duke u mbështëtur në rezultatet e anketimeve ,para në mendimin e nxënësve ,në mendimin e mesuesve të lëndës së biologjisë dhe në mendimet tona arrimë në përfundimet e mëposhtmë :

Sipasë rezultateve të nxiera nga pyetësoret delë se numeri i ekskursioneve të planifikuara nga ana e mësuesit të lëndës së biologjisë janë të pamjaftushme .Kjo vienë si rezultat i mos planifikimit të mirë nga ana e .


• Nga rezultatet e pyetësorve delë se 53.33%e nxënësve mendonjë se ekskuresionet janë një mënyrë e mirëjo vetem për të verifikuar njohuritë e marra nga teorija por edhe një mënyrë e mirë për marjen e njohurive të reja

• Duke u bazuar në rezultatet e e marra nga anketimi rezultonë se ekskursionet ndimojnë në plotëaimin e njohurive për natyrën në përgjithësi si dhe ekosistemave dhe biodiversitetit në vecanti • Se fundmi ne mendojmë se ne realizimin e ekskursioneve paraqetë vështërsi si nga ana praktike dhe nga ana e realizimittë tij.Numeri i vogël i planifikuar nga mësuesi të cilat ndikojnë negativishtë tek marrja e njohurive nga nxënësit ndodhëpër arsye të këtyre veshtersive.

Ju keni ngarkuar figura që nuk janë përdorur në asnjë faqe. Mund ti fshini ose të gjeni artikujt e përshtatshëm ku mund të përdoren.--Roboti Tung (diskutimet) 9 shtator 2012 13:32 (CEST)