Përshëndetje të gjithëve.

Unë jam nga Prishtina dhe jam i interesuar në informatikë, turizëm, politikë dhe gazetari.

Më poshtë mund t'i gjeni disa nga web faqet në të cilat punoj dhe do t'i lansoj në të ardhmen:

Other Kosovar Websites Redakto