Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
sq-5 Ky përdorues komunikon në nivel profesional në gjuhën shqipe.
el-3 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε ανωτέρου επιπέδου ελληνικά.


it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
Firefox Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vjet, 4 muaj dhe 26 ditë.