Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesin CarsracBot. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk i binden rregullave kryesore.
Shtyp këtu për të filluar një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë ose çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Qani Banush Nezire Paja 10.07.1956 60-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gramsh Kamenice Divjake Gramsh 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F60710043T 024816789 +355686977470 Bedrije Shazivar Bejaze Guzi 13.10.1958 58-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gjocja Peqin 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F86013036V 025142779 +355685698250 Mevlan Bajram Fiqirije Olldashi 02.05.1974 41-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK H40502181M 025817065 Numri Personal +355685284291 Albana Qani Bedrije Olldashi 16.08.1987 29-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes E Vajze Bije Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I75816082R 0244895546 +355684400075 Vini Ervin Qani Bedrije Paja 14.10.1989 27-Vjec Plani Bashkeshorti Kryefamiljar Familjare Femilja Familje Familja Femilje Femija Famije Famija Femije I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Gramsh Grazhdan Kukur Cerunje Pishaj Gjere Porocan Kamenice Divjake Berat Pogradec Hungari Kanada SHBA 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I91014063R 024895512 +355685664730 REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT DREJTORIA RAJONALE E ARSIMIT SHKOLLA SHEFQET GUZI GJIMNAZI GRAMSH ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ZOTIT ERVIN PAJA I JEPET KPO ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ME KETE MOTIVACION:KA DHENE NJE KONTRIBUT TE SHQUAR SI KENGETAR I KENGES POPULLORE.AI PO PUNON SHUME NE KETE DREJTIM DHE VITIN TJETER DO TE ARRIJE REZULTATE SHUME TE MIRA. DREJTORI MESUESIT SHKOLLES ALKETA BIDO Qani Banush Nezire Paja 10.07.1956 60-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gramsh Kamenice Divjake Gramsh 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F60710043T 024816789 +355686977470 Bedrije Shazivar Bejaze Guzi 13.10.1958 58-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gjocja Peqin 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F86013036V 025142779 +355685698250 Mevlan Bajram Fiqirije Olldashi 02.05.1974 41-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK H40502181M 025817065 Numri Personal +355685284291 Albana Qani Bedrije Olldashi 16.08.1987 29-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes E Vajze Bije Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I75816082R 0244895546 +355684400075 Vini Ervin Qani Bedrije Paja 14.10.1989 27-Vjec Plani Bashkeshorti Kryefamiljar Familjare Femilja Familje Familja Femilje Femija Famije Famija Femije I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Gramsh Grazhdan Kukur Cerunje Pishaj Gjere Porocan Kamenice Divjake Berat Pogradec Hungari Kanada SHBA 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I91014063R 024895512 +355685664730 REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT DREJTORIA RAJONALE E ARSIMIT SHKOLLA 9-VJECARE RILINDJA GRAMSH ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ZOTIT ERVIN PAJA I JEPET KPO ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ME KETE MOTIVACION:KA DHENE NJE KONTRIBUT TE SHQUAR SI KENGETAR I KENGES POPULLORE.AI PO PUNON SHUME NE KETE DREJTIM DHE VITIN TJETER DO TE ARRIJE REZULTATE SHUME TE MIRA. DREJTORI MESUESIT SHKOLLES KASEM ZELA Qani Banush Nezire Paja 10.07.1956 60-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gramsh Kamenice Divjake Gramsh 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F60710043T 024816789 +355686977470 Bedrije Shazivar Bejaze Guzi 13.10.1958 58-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gjocja Peqin 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F86013036V 025142779 +355685698250 Mevlan Bajram Fiqirije Olldashi 02.05.1974 41-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK H40502181M 025817065 Numri Personal +355685284291 Albana Qani Bedrije Olldashi 16.08.1987 29-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes E Vajze Bije Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I75816082R 0244895546 +355684400075 Vini Ervin Qani Bedrije Paja 14.10.1989 27-Vjec Plani Bashkeshorti Kryefamiljar Familjare Femilja Familje Familja Femilje Femija Famije Famija Femije I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Gramsh Grazhdan Kukur Cerunje Pishaj Gjere Porocan Kamenice Divjake Berat Pogradec Hungari Kanada SHBA 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I91014063R 024895512 +355685664730 REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT DREJTORIA RAJONALE E ARSIMIT SHKOLLA 9-VJECARE ASLLAN SHAHINI GRAMSH ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ZOTIT ERVIN PAJA I JEPET KPO ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ME KETE MOTIVACION:KA DHENE NJE KONTRIBUT TE SHQUAR SI KENGETAR I KENGES POPULLORE.AI PO PUNON SHUME NE KETE DREJTIM DHE VITIN TJETER DO TE ARRIJE REZULTATE SHUME TE MIRA. DREJTORI MESUESIT SHKOLLES DIANA BICI Qani Banush Nezire Paja 10.07.1956 60-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gramsh Kamenice Divjake Gramsh 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F60710043T 024816789 +355686977470 Bedrije Shazivar Bejaze Guzi 13.10.1958 58-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes Beqar/e Mashkull Gjocja Peqin 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK F86013036V 025142779 +355685698250 Mevlan Bajram Fiqirije Olldashi 02.05.1974 41-Vjec Kryefamiljar I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK H40502181M 025817065 Numri Personal +355685284291 Albana Qani Bedrije Olldashi 16.08.1987 29-Vjec Bashkeshorti I/e Martuar Femijes E Vajze Bije Beqar/e Mashkull Grazhdan Kukur Gramsh 161-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I75816082R 0244895546 +355684400075 Vini Ervin Qani Bedrije Paja 14.10.1989 27-Vjec Plani Bashkeshorti Kryefamiljar Familjare Femilja Familje Familja Femilje Femija Famije Famija Femije I/e Martuar Femijes I Biri Djali Beqar/e Mashkull Gramsh Grazhdan Kukur Cerunje Pishaj Gjere Porocan Kamenice Divjake Berat Pogradec Hungari Kanada SHBA 163-Shtepi Lagjia Sporti Pallati Albania Shqiperi AK I91014063R 024895512 +355685664730 REPUBLIKA E SHQIPËRISË MINISTRIA E ARSIMIT DHE SPORTIT DREJTORIA RAJONALE E ARSIMIT SHKOLLA 9-VJECARE 35-VJETORIT CLIRIMIT GRAMSH ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ZOTIT ERVIN PAJA I JEPET KPO ÇERTIFIKATE MIRENJOHJE ME KETE MOTIVACION:KA DHENE NJE KONTRIBUT TE SHQUAR SI KENGETAR I KENGES POPULLORE.AI PO PUNON SHUME NE KETE DREJTIM DHE VITIN TJETER DO TE ARRIJE REZULTATE SHUME TE MIRA. DREJTORI MESUESIT SHKOLLES ALBERT CECI