This bot is controlled by a dutch user. I speak also english and german.

Crystal Clear action run.png

Ky përdorues është një bot (robot) i mbajtur nga Carsrac (diskutimet).
Nuk është një "Përdorues i shumëfishtë" por një llogari e automatizuar ose e gjysmë-automatizuar për të bërë ndryshime të përsëritura, të cilat mund të jenë të lodhshme për t'u bërë vetë.
Administratorë: në qoftë se ky robot funksionon keq ose shkakton dëme, bllokojeni.


This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Lista e shkurtesave:
P
Përpunim Wikidata
r
Ky redaktim mund të jetë dëmtues dhe duhet të rishikohet (more info)
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Temporarily watched page

24 qershor 2021

23 qershor 2021

22 qershor 2021

21 qershor 2021

20 qershor 2021

19 qershor 2021

18 qershor 2021

17 qershor 2021


100 nieuwste artikelen