23 korriku është dita e 204-të e kalendarit gregorian (dita e 205-t në vitin e brishtë) - kështu që deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 161 ditë.eE

Ditët historike
Qershori · Korriku · Gushti
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


Ngjarje Redakto

Lindje Redakto

Vdekje Redakto

Festa dhe përvjetore Redakto