Numërimi i redaktimeve

Wikipedia:Babel
Emblema e Gjilanit Ky përdorues vjen nga Gjilani.
Logo e WAK2018 Ky përdorues është pjesëtar i projektit WikiAcademy Kosovo 2018

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.
Ky përdorues vjen nga Kosova.
Logo e Wikipedia Weekend
Logo e Wikipedia Weekend
Ky përdorues është pjesëtar i projektit Wiki Weekend Tirana 2016

bs-4 Ovaj korisnik tečno govori bosanski jezik.
Корисник течно говори босански језик
sr-4 Овај корисник течно говори српски језик.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Ky përdorues i takon besimit Islam (Musliman)

Posta Elektronike - Më leni porosi këtu| Ndryshimet e fundit tek Wikipedia Shqip | Artikulli i rasitit | Antarët e ri | Postimet e fshira | Postimet e lëvizura

Wikifjalori shqip | Wiki Libra | Wiki Citate

commons


Paneti (diskutim · kontribute)
IDENTIFIKIMI
:- Identiteti: Ismet Azizi
:- Vendlindja:Kokaj, Gjilan, Kosovë,
:- Profesioni: Mësimdhënës i Gjeografisë,
:- Vend ndodhja: Gjilan, Kosovë
:- Hobi: Interneti,Gjeografia, Historia,
Filluar apo krijuar nga unë Redakto

Stampa Redakto

|{{Përshëndetje}} • {{gjuha shqipe}} •{{pa referenca}} • {{dyshim}} • {{për përmirësim}} • {{pov}} • {{perm-urgj}} • {{TungWiki}} • {{Duke punuar•~~~~}} • {{Paralajmërim 2}} • {{Paralajmërim 3}} • {{Vini Re!}} • {{Gabim}} •{{Kryesor• Titull}} • {{Gris|Shiko [[Wikipedia: Kuvendi#Grisje e menjëhershme e artikujve biografikë të kopjuar dhe pa referenca•këtu]]}} • Pastro!Vini re!|

  • Stampa:Grise - fn : plagjiaturë: teksti i kësaj faqeje është marrë nga libri Historia e Popullit Shqiptar i Akademia Shqiptare e Shkencave [1] edhe është i mbrojtur me të drejtën e autorit. // {fn|plagjiature|libri=Historia e Popullit Shqiptar|link|}
  • Hub: {{Grise}} dhe {{figura}}, {grise|Skeda:blabla.png|arsyeja|<inc:subst:sign>}
  • js: grise+figura ne toolbar, per admins. Mjafton te shtypesh butonin per te vendosur stampen direkt, me gjithe titullin e faqes, plus firmen. Vetem arsyeja e zgjedhur nga nje dropdown menu.
  • {{per permiresim}}: + var: ofContext "nuk shpjegon mire permbajtjen"
  • {{per permiresim}}: + var:Kat // kat=po, tregon vetem kategorine
* {{Pastrime}}: per te gjithe stampat qe perdorin kete sintaks (joref, perm-urgj, ...) perdore shared templates (modules)