Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Planeti (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Administrues

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 20 maj 2013 06:38 Planeti diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga Redaktor dhe administrues në Redaktor, administrues dhe autochecked user
  • 1 dhjetor 2010 17:14 Planeti diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Planeti nga administrues në administrues dhe Redaktor (autopromoted)
  • 26 nëntor 2008 13:14 Puntori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Planeti nga (asgjë) në administrues (Sipas vendimit te marr tek Wikipedia:Administruesit.)