Hello World! My name is Jola Hysko and I am part of Wikipedians since 15 May 2014.

Noia 64 apps karm.svg Kjo përdoruese është anëtare në Wikipedia për 8 vjet, 7 muaj dhe 2 ditë.
Logo e Wikipedia Weekend
Kjo përdoruese është pjesëtare e projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015

Babel
it-4 Questo utente può contribuire con un livello quasi madrelingua in italiano.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sq-N Kjo përdoruese ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
Përdorues sipas gjuhës
Logo e Wikipedia Weekend
Kjo përdoruese është pjesëtare e projektit Wikipedia Weekend Tirana 2015