Wikipedia:Fundjava e Wikipedias në Tiranë 2015

Wikipedia Weekend Tirana 2015 Banner

Wikipedia Weekend Tirana 2015, ose pak më në shqip, Fundjava e Wikipedia, është një event që do të organizohet në fundjavën e parë të dhjetorit për herë të dytë në Shqipëri. Ky aktivitet ka si qëllim të sjellë më pranë komunitetin duke punuar, socializuar dhe ndarë idetë rreth enciklopedise më të madhe në internet që është krijuar dhe mirëmbahet tërësisht nga vullnetarë. Gjithashtu ka si qëllim të sjellë njerëz të interesuar në komunitet dhe t’u tregojë atyre për Wikipedia, në mënyrë që të rritet komuniteti lokal i Wikipedianëve.[1]

Datat & Vendi Redakto

Data: 4 & 5 dhjetor 2015.
Vendi: Protik Innovation Center, Tiranë, Shqipëri. Harta në OpenStreetMap këtu

Artikuj Redakto

Galeria Redakto

Wikimedia Redakto

Stampa Redakto

{{WWT2015}} - tregues se artikulli është pjesë e projektit - shtojeni në faqen e diskutimit të artikullit përkatës.
{{User WWT2015}} - stampa për pjesëmarrësit në projekt, çdo përdorues anëtar i projektit e shton në faqen e tij të përdoruesit.

Referime Redakto