Ermal Mamaqi

== Ngjarje == Nga viti 2004 deri në vitin 2007 Ermal Mamaqi ndodhej ne emisionin humoristik Portokalli me grupin Shblsh qe perbehej nga Gent Bejko,Julian Deda,Ermal Mamaqi dhe Gentian Zenelaj.Në vitin 2008 largohet nga Portokallia per në emisionin e Apartamenti 2xl bashke me Shblsh.Në vitin 2011 nis emisionin Sketch Show,por prape ishte pjese e Apartamentit 2xl.Në viti ne 2012 largohet nga Apartamenti 2xl dhe nis emisionin e tij 6 dite pa Ermalin

Debute

Redakto

== Seritë == Portokalli 2004 - 2007 == Seritë == Apartamenti 2xl 2008 - 2012

== Seritë == 6 dite pa Ermalin 2013 - .....

Përfundoi në ketë vitë

Redakto

Lindje

Redakto

Vdekje

Redakto