Paraditja Vazhdon! është një nder programet e radios Club FM, prezantuar nga radiofonistja Ada Sula. Njerëzit që kanë ditëlindjet në këtë ditë vijnë përmes telefonatave në radio. Surpriza telefonike, VIP-a që kanë ditëlindjen, por dhe shumë gjëra që e bëjnë jetën të bukur e me vlerë, shëndeti, bukuria, mjekësia, ushqimi, Bon Ton-i, vijnë për 1 orë në radio. Loja e tingullit Tingulli Misterioz.

Programi transmetohet ne orën 11:00 - 12:00.

Burimi i InformacionitRedakto