Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut është një parti politikeShqipëri. E themeluar në vitin 1992, ajo përfaqëson minoritetet në Shqipërisë kryesisht minoritetin Grek, dhe është vazhdimi politik i Omonoia.

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut
UdhëheqësiVangjel Dule
Kuvendi
0 / 140
Bashkitë
0 / 61