Partia Demokracia Sociale është parti politike në Shqipëri që u krijua në vitin 2003. Një pjesë e anëtarësisë së saj u shkëput nga Partia Social Demokratike, i përket spektrit politik të qendrës së majtë. Kryetar i saj është Paskal Milo.

Elementet dallueseRedakto

Elemente dalluese të kësaj partie nga partit tjera politike apo nga forma tjera të organizimit nuk janë të përkufizuara me statut. Si do që të jetë, në dy statuet e paraqitura në internet (njëra si fjalë hyrse[1] dhe tjetra si list parimesh [2]) bie në sy shkurtesa PDS si dhe në ballore të amzës gjendet një simbol i cili duket të jetë i partisë.

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ "www.pds.al/?fq=mesi&m=news&lid=5". Arkivuar nga origjinali origjinali më 23 maj 2009. Marrë më 3 korrik 2009.
  2. ^ "www.pds.al/?fq=mesi&gj=gj1&kid=4". Arkivuar nga origjinali origjinali më 24 maj 2009. Marrë më 3 korrik 2009.

Lidhje të jashtmeRedakto

  Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.