Partia Republikane Popullore (tur. Cumhuriyet Halk Partisi, shk. CHP) është një parti politike (qëndra e majtë) në Turqi. E themeluar në vitin 1919 nga Mustafa Qemal Atatyrku, sot kryetari i saj është Qemal Këllëçdaroglu.

Një tubim i Partisë CHP.

Shiko dhe

Redakto

Referimet

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto