Partia Republikane e Shqipërisë

(Përcjellë nga Partia Republikane Shqiptare)

Partia Republikane Shqiptare është parti politike në Shqipëri që u krijua në vitin 1991 dhe i përket spektrit të djathtë politik. Kryetar i saj është Fatmir Mediu.

Partia Republikane e Shqipërisë
UdhëheqësiFatmir Mediu
Kuvendi
0 / 140
Bashkitë
0 / 61

Lidhje të jashtme

Redakto